Frenzy Публикувано Отктомври 17, 2016 Share Публикувано Отктомври 17, 2016 1.Име и Фамилия: Пламен Петров 2.Години: 24 3.Град: София / Велико Търново 4.Skype за връзка: none 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?Да, преди бях тук админ 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= ? Общо 29 000 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? Dust2 #1 + Dust2 #2 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Зависи от това колко ще ми е натоварен денят. Между 120 и 360 минути на ден 9.Можете ли да работите в екип? Да 10.Познавате ли амх командите? Да 11.Имате ли проблеми с нервите? He 12.С какъв псевдоним играетe? kAvAL cREw | Frenzy П.С Искам да допълня само че бих искал да имам права за (Slay&Gag) Мисля че ще са ми напълно достатъчни.Много често се случва да няма админ в сървъра а вулгарните играчи на всеки метър. Не съм от хората които ще влязат в форум-чата и да търся админа за една псувня. Основно заради това искам да стана админ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
no sleep Публикувано Отктомври 17, 2016 Share Публикувано Отктомври 17, 2016 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?Да, преди бях тук админ А защо са ти били махнати правата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mowgli Wobblin Публикувано Отктомври 17, 2016 Share Публикувано Отктомври 17, 2016 Огромно ДА! Изключително редовен и точен човек, много ми помага и не влиза в конфликти. УСПЕХ бро 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy Публикувано Отктомври 17, 2016 Author Share Публикувано Отктомври 17, 2016 Преди 31 минути, Митко Александров said: 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?Да, преди бях тук админ А защо са ти били махнати правата? Ще трябва да изпиша цял роман ако трябва да обяснявам и пак ще почне спор кои какво казал и как било така че на кратко : Бившият вече ваш колега Камен и Батмана си мислеха че съм хак , след като не им издържа тезата и минаха на това че съм 16 битов защото ги трепя през и така . Стана една каша с демото и не можах да го кача и така без демо нямаше какво да се коментира. Причината поради която нямах демо бе че бях админ с 2 ника получих бан с ник Frenzy и веднага след бана влязох в сървъра отново с другият ник и така демото изчезна НЕУМИСЛЕНО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камен Публикувано Отктомври 17, 2016 Share Публикувано Отктомври 17, 2016 Абе ей, хахаха. Ти за мен никога не си бил хак, щот никога не си блестял с хубава игра. Всеки път по 10 човека ти казват че нещо в историята ти куца, защото от цялата верига единствено ти твърдиш че съм те банвал за ХАК, и никой друг. Докато не престанеш да обвиняваш нас, за това че ти си без права моето мнение за теб ще е винаги отрицателно. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexandr0w ! Публикувано Отктомври 17, 2016 Share Публикувано Отктомври 17, 2016 От мен имаш ДА ! Редовен в сървърите , позитивен , никога не съм те виждал да влизаш в конфликти с други играчи , бил си админ и преди тук което значи че имаш опита имаш и желанието покриваш и останалите изисквания няма какво да се каже повече ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o0 Публикувано Отктомври 17, 2016 Share Публикувано Отктомври 17, 2016 Е пък от мен НЕ, беше админ, видяхме те, приключи се. ПП: Изповядвам поговорката, че Вълкът козината си мени, но нрава - никога. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Отктомври 17, 2016 Share Публикувано Отктомври 17, 2016 Отхвърлен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts