Jump to content

Кандидатура


Frenzy

Recommended Posts

1.Име и Фамилия: Пламен Петров 
 
2.Години: 24
 
3.Град: София / Велико Търново 
 
4.Skype за връзка: none
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?Да, преди бях тук админ 
 
6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт 
gametracker Minutes Played=  ?  Общо 29 000
 
7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? Dust2 #1 + Dust2 #2 
 
8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ?  Зависи от това колко ще ми е натоварен денят. Между 120 и 360 минути на ден 
 
9.Можете ли да работите в екип?  Да
 
10.Познавате ли амх командите? Да
 
11.Имате ли проблеми с нервите? He
 
12.С какъв псевдоним играетe? kAvAL cREw | Frenzy 

П.С Искам да допълня само че бих искал да имам права за (Slay&Gag) Мисля че ще са ми напълно достатъчни.Много често се случва да няма админ в сървъра а вулгарните играчи на всеки метър.  Не съм от хората които ще влязат в форум-чата и да търся админа за една псувня.  Основно заради това искам да стана админ . 


 

Link to comment
Share on other sites

Преди 31 минути, Митко Александров said:

5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?Да, преди бях тук админ  А защо са ти били махнати правата?

Ще трябва да изпиша цял роман ако трябва да обяснявам и пак ще почне спор кои какво казал и как било така че на кратко : Бившият вече ваш колега Камен и Батмана си мислеха че съм хак , след като не им издържа тезата и минаха на това че съм 16 битов защото ги трепя през и така . Стана една каша с демото и не можах да го кача и така без демо нямаше какво да се коментира. 
Причината поради която нямах демо бе че бях админ с 2 ника получих бан с ник Frenzy  и веднага след бана влязох в  сървъра отново с другият ник и така демото изчезна НЕУМИСЛЕНО ! 

Link to comment
Share on other sites

Абе ей, хахаха. Ти за мен никога не си бил хак, щот никога не си блестял с хубава игра. Всеки път по 10 човека ти казват че нещо в историята ти куца, защото от цялата верига единствено ти твърдиш че съм те банвал за ХАК, и никой друг. Докато не престанеш да обвиняваш нас, за това че ти си без права моето мнение за теб ще е винаги отрицателно.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

От мен имаш ДА ! Редовен в сървърите , позитивен , никога не съм те виждал да влизаш в конфликти с други играчи , бил си админ и преди тук което значи че имаш опита имаш и желанието покриваш и останалите изисквания няма какво да се каже повече ! 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...