Jump to content

Кандидатура за Админ - CrAzY|BG|spaidy


valeri

Recommended Posts

1.Име и Фамилия: Валери Станков

2.Години: 28

3.Град: Панагюрище

4.Skype за връзка: валери.станков

5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? не

6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played=  ? http://www.gametracker.com/player/CrAzY|BG|spaidy/79.124.59.244:27029/

7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? дуст2 онли# арена 2

8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 5-6 h

9.Можете ли да работите в екип? да

10.Познавате ли амх командите? да

11.Имате ли проблеми с нервите?  не

12.С какъв псевдоним играете? CrAzY|BG|spaidy
 

Link to comment
Share on other sites

Спайдарменчо слабост си ми обаче така написана тая кандидатура ми докара сълзи от смях :Д :Д :Д Такъв си някакъв положителен човек и е супер приятно за игра с теб :) Лично аз не съм те видял да обидиш или нещо такова .. Ама брат пусни си читава кандидатура след 1 месец моляти се :Д:Д :Д Ааа и драсни 2-3 пъти за нарушители и почни на Български да пишеш в чата :Д За сега НЕ ... Жив и здрав и не се сърди ейй ! ! !                                                                                                       7193017U.jpg

Link to comment
Share on other sites

И от мен имаш ДА :) Един от най-редовните в сървъра , винаги позитивен , забавен и винаги е приятно да се играе с теб. Имаш добро поведение и никога не съм те виждал да се караш с някой. Щом според теб можеш да се справиш и с amx командите според мен трябва да ти се дадеш шанс. Успех :) 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 Тука не съм влизал скоро и ми е по добре.., за това ти казвам НЕ..! Не ти трябва да ставаш админ братле!!! ;)

Edited by ⚡︎⚡︎Hell⚡︎⚡︎
постарай се да "кажеш/напишеш" нещо обективно!
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Лично съм те гагвал за псувня в дъст 1 и веднага си смени ника на друг,за да ти се премахне.За мен все още ти е рано или по скоро няма да се стравиш на поста.От мен имаш против.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Не мисля,че първото ти нещо което трябва да направиш е да пуснеш кандидатура за админ нямаш доклади нямаш коментари по други теми аз не виждам как би станал админ от мен на този етап имаш НЕ! 

Link to comment
Share on other sites

Редовен си, не съм те засичала да обиждаш или псуваш в мое присъствие.. не знам от кога ''коментарите по другите теми'' са толкова важни и са такъв голям фактор за да не можеш да станеш админ. Сигурна съм, че ако беше момиче нямаше да има такива коментари за активност във форума. Права както се дават така се и взимат, на много други им беше даден шанс даже при по-малка активност и т.н. не виждам, защо и ти да не се пробваш. Мисля да ти дам шанс дано оправдаеш очакванията ми. От мен имаш ДА! :)  

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...