Lewandowski Публикувано Август 28, 2016 Share Публикувано Август 28, 2016 Добър вечер, проблемът ми е че преди години бях си закупил оригиналната игра,но в момента реших да играя пак с нея... Имам АЦЦ парола и емейла на който съм го регистрирал го знам... Но нямам CD-key и от абв.бг са ми деактивирали профила на даденото абв и защото сега се опитвам да го активирам от друг комютър ми иска да потвърдя чрез емейл,но въпросният емейл не съществува вече в регистъра на абв.бг . Та въпроса ми е има ли друг начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Публикувано Август 28, 2016 Share Публикувано Август 28, 2016 Направи си меил в абв със същото име като преди (ако е свободно) Другия начин е, като си отвориш клиента, отиваш на настройки->Акаунт->смяна на адрес за връзка-> вкарваш новия мейл заедно с паролата ти в стийм, отиваш в новата поща потвърждаваш от линка който са ти пратили и си ти човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewandowski Публикувано Август 28, 2016 Author Share Публикувано Август 28, 2016 Just now, Prophet said: Направи си меил в абв със същото име като преди (ако е свободно) Другия начин е, като си отвориш клиента, отиваш на настройки->Акаунт->смяна на адрес за връзка-> вкарваш новия мейл заедно с паролата ти в стийм, отиваш в новата поща потвърждаваш от линка който са ти пратили и си ти човека. Благодаря ти! Този номер с 1вото не го знаех Възтанових го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Публикувано Август 28, 2016 Share Публикувано Август 28, 2016 Пак заповядай и приятно прекарване в сървърите на CS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts