Jump to content

Оплакване от админ FOX


sadvateli.com

Recommended Posts

  1. Fox
  2. wtf? няма как да го видя.
  3. Обида към админ - Въпросният админ ме беше гагнал, и аз си смених ника на mrazim fox тъй като гаг-а ми не беше много адекватен, тъй като играч с ник BGSILA започна да обижда първи, но тъй като аз съм нов играч за админа в сървъра затова аз изядох гаг, а BGSILA - не. Не виждам с какво съм го обидил. #орхан
  4. Демо няма как да ви предоставя защото бях кикван 3 или 4 пъти, след това 2 часа бан.
  5. cs1.bg dust2 Arena #1
Link to comment
Share on other sites

Ама обясни ми само защо BGSILA остана ненаказан, само това искам да знам ? Или той не псуваше и не обиждаше : ) Пък и няма как да ме накараш да пиша с малки букви, ще си пиша както си искам и както ми е КЕФ.

Link to comment
Share on other sites

Just now, sadvateli.com said:

Ти пък кво се обаждаш е, не знаеш как се държи мишката и ми се обяснява

Защо се заяждаш с всички админи ? Човека ти представя демо и снимки как го убиждаш и продължаваш :) От къде знаеш,че и другият играч не е бил наказан... До колкото съм виждал този админ "Fox" в игра съм забелязал,че си върши работата и всеки си поема последиците както и ти :) Същото така мисля,че ще бъдеш наказан от сървърите и форума заради хубавите ти пожелания по темата за рожденият му ден !

Link to comment
Share on other sites

Такива като теб невъзпитани деца няма да получат капка доброта в тази верига това да си го знаеш и със най-голямата си наглост пускаш оплакване...Няма какво да ти кажа освен да си търсиш друго място за игрички,псувни,лигавщини!

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...