sadvateli.com Публикувано Август 26, 2016 Share Публикувано Август 26, 2016 Fox wtf? няма как да го видя. Обида към админ - Въпросният админ ме беше гагнал, и аз си смених ника на mrazim fox тъй като гаг-а ми не беше много адекватен, тъй като играч с ник BGSILA започна да обижда първи, но тъй като аз съм нов играч за админа в сървъра затова аз изядох гаг, а BGSILA - не. Не виждам с какво съм го обидил. #орхан Демо няма как да ви предоставя защото бях кикван 3 или 4 пъти, след това 2 часа бан. cs1.bg dust2 Arena #1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadvateli.com Публикувано Август 26, 2016 Author Share Публикувано Август 26, 2016 Ама обясни ми само защо BGSILA остана ненаказан, само това искам да знам ? Или той не псуваше и не обиждаше : ) Пък и няма как да ме накараш да пиша с малки букви, ще си пиша както си искам и както ми е КЕФ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadvateli.com Публикувано Август 26, 2016 Author Share Публикувано Август 26, 2016 Заплашваш ли ме нещо, не разбрах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadvateli.com Публикувано Август 26, 2016 Author Share Публикувано Август 26, 2016 Quote Ти пък кво се обаждаш е, не знаеш как се държи мишката и ми се обяснява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewandowski Публикувано Август 26, 2016 Share Публикувано Август 26, 2016 Just now, sadvateli.com said: Ти пък кво се обаждаш е, не знаеш как се държи мишката и ми се обяснява Защо се заяждаш с всички админи ? Човека ти представя демо и снимки как го убиждаш и продължаваш От къде знаеш,че и другият играч не е бил наказан... До колкото съм виждал този админ "Fox" в игра съм забелязал,че си върши работата и всеки си поема последиците както и ти Същото така мисля,че ще бъдеш наказан от сървърите и форума заради хубавите ти пожелания по темата за рожденият му ден ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell's Girl Публикувано Август 26, 2016 Share Публикувано Август 26, 2016 Днес влязох за малко в Dyst 1 и с мен започна да се заяжда.Нямала съм акъл,не можела съм да играя. С този ник беше - BAUU MAIKATA BAUU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Август 26, 2016 Share Публикувано Август 26, 2016 Sadvateli.com защо изобщо си си направил труда да пускаш такава тема при положение, че те виждам как се държиш тук внимавай ,че си на крачка от банн вместо гаг Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Август 26, 2016 Share Публикувано Август 26, 2016 Такива като теб невъзпитани деца няма да получат капка доброта в тази верига това да си го знаеш и със най-голямата си наглост пускаш оплакване...Няма какво да ти кажа освен да си търсиш друго място за игрички,псувни,лигавщини! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts