Jump to content

Новата статистика HLstatsX:CE


o0

Recommended Posts

Време е да вмъкнем малко яснота около новата статистика HLstatsX, с която някой от сървърите ни разполагат .

За разлика от стандартната статистика, HLstatsX има огромна база от данни и ни позволява моменталното следене на множество показатели за играта ви в нашата верига.

Работи по системата на точкуването, като за всяко ваше действие в сървърите печелите точки. Било то обезвреждане на бомба, брой последователни убийства, убийство с глава или просто спечелване на рунд, всичко това ви носи точки и рефлектира върху вашата позиция в генералното класиране. Системата разполага също с голям набор от награди за играчите с най-добри умения. Бъдете най-добрите с AWP,AK47 или друго оръжие през деня и спечелете дневната награда, повторете го на следващия ден и спечелете медал за своето постижение. Съберете всички медали и докажете, че сте истински Рамбо или просто се забавлявайте с невероятните възможности на новата статистика.

HLstatsx:CE Cs1.bg Servers се намира на адрес http://stats.cs1.bg/hlstats.php

Началната страница изглежда така

7679747.jpg

Като отгоре надолу започват списъка на сървърите към, която е вързана системата и съответно играчите в тях, графика за играчите - headshots, макс слотове и убийствата в сървърите разпределени по часове и най-отдолу се намират водещите в класацията за дневните награди.

Най-често задавани въпроси за HLstatsX:CE Cs1.bg

7679754.jpg

1. Как се проследяват играчите?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...