Jump to content

sv_voiceenable 1 Resurrection


Guardian Angel

Recommended Posts

На много хора тук в "екипа" и извън него не им е ясно каква е точно играта и каква е нейната цел въпреки че проявяват желание и се мъчат да я играят. Ще пробвам да ви обясня каква и е целта на кратко или пък на широко, зависи дали мозъка ми ще роди някакви гениални мисли които да напиша.

Та по начало заложената цел в играта е да се играе ОТБОРНО ! Вие няма как да знаете какво е това защото нито сте чували за турнири нито за игра на 5ци или каквито и да е такива.. та нека продължа. Та не случайно се казва ОТБОРНА игра защото  5-10-15-40 човека играят в отбор и играят КАТО ОТБОР . Демек трябва да има някаква комуникация между съотборниците, главно тва става по микрофона който изглежда за вас е нещо високотехнологично и е чиитинг в самата игра въпреки че е заложено по дефалт в нея и е активно при стартирането. Та без тая така непозната и трудна технология се затруднява играта на хора които някога са играли или продължават да играят по общо приетите правила на играта.

Та предложението ми е да се върне веднага VOICE CHAT-a . Или направо като е спрян да се махне и писмения чат па барем да се знае че никой няма да комуникира с никой в играта и хората да си одат напред кат коне с капаци и да си стрелят там на месо.

 

П.С. Да живее българската писменост и хората като мен които не спазват пунктуации когато са нервни !

П.С. 2 Аз като играч придържащ се към основната цел на играта не пропускам да вляза в сървъра без да съм се разбрал с някой да влезем заедно за да си говорим по skype !

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...