V.VaRBanoV Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 Здравейте! Добавена е тестово обновена версия на загряващ рунд в по-голямата част от сървърите.Интересното в тази нова версия е,че при смяна на картата се зареждат различни режими на игра.Давам пример играе се първи рунд с ножове 60 секунди времетраене и следва рестарт на рунда и играта започва нормално.На следващото сменяне на картата загряващия рунд може да бъде вече игра само с АВП или с Граната и така. Надявам се да се хареса,от по-голямата част от играчите, и пак казвам всичко е тестово и винаги може да се върне стария вариант на рестарт. Поздрави Възможни загряващи рундове. 1. Knife 2. Scout 3. AWP 4. Deagle 5 HE Grenade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Юли 28, 2016 Share Публикувано Юли 28, 2016 (edited) Предложението ми харесва Edited Юли 28, 2016 by Jiwkov* На мен не ми харесва , че спамиш , а не четеш какво пише. Валери казва че го е ДОБАВИЛ , не го предлага ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakonuid Публикувано Юли 28, 2016 Share Публикувано Юли 28, 2016 Скаута ми е малко странно, ама до сега не съм цепил скаути :Д , ама аз иснам и с глок 18 и помпата M3, а не онази бързата Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.VaRBanoV Публикувано Юли 28, 2016 Author Share Публикувано Юли 28, 2016 1 hour ago, Drakonuid said: Скаута ми е малко странно, ама до сега не съм цепил скаути :Д , ама аз иснам и с глок 18 и помпата M3, а не онази бързата Здравей,да бях забравил за бавната помпа ще бъде добавена и тя! Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakonuid Публикувано Юли 28, 2016 Share Публикувано Юли 28, 2016 Да със магнума неможе да се преполови и картата, от другия отбор, също ще яко ако се сложи и P90пък и така от преди да е започнала играта ще се откриват аимарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JukeCity Публикувано Юли 28, 2016 Share Публикувано Юли 28, 2016 Сложете една картечница M249 или някое SMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bupyc Публикувано Юли 28, 2016 Share Публикувано Юли 28, 2016 Може би ще е добре ако се удължи малко времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.VaRBanoV Публикувано Юли 28, 2016 Author Share Публикувано Юли 28, 2016 9 hours ago, Just Me said: Според мен трябва AWP-то да се премахне. И без това след 3 врътка 80% са с него. АВП-то е премахнато и е добавено на негово място бавната помпа. 39 minutes ago, Bupyc said: Може би ще е добре ако се удължи малко времето. 60 секунди мисля,че е добре нито са много нито са малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almost Публикувано Юли 30, 2016 Share Публикувано Юли 30, 2016 Трябва да оправите въртенето на оръжията. В смисъл, че днес само дезърт и бавна помпа съм видял за 4-5 мапа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts