DenkataACM Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 Здравейте. Поразрових се из форума и не намерих подобна тема. Има голяма вероятност, някой да го е предложил вече. Преди да започна да играя изцяло при Вас, във веригата, от което съм супер доволен, играх в една друга не малка верига и по-конкретно на Gungame Teamplay. Според мен, такъв тип Gungame е много актуален в момента, а и сървърите бяха почти по цял ден пълни/говорим над 15-20 човека/. Самата цел на дадената игра е с натрупване на дадени kills да се вдига левела на целия отбор, а не само на конкретен играч и по този начин се получават едни много яки отборни битки, а не един да е с пистолет друг с АК и т.н. Разбирам, че всеки сървър е свързан с много разходи, подръжки и т.н. Споделям мое мнение, което според мен ще увеличи още повече посещаемостта на веригата. Създадено е нещо много яко за което много адмирации към хората в екипа !! П.П Моля, ако не е тук мястото да бъде прехвърлена в Раздел Предложения за сайта,форума и сървърите ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 Аз съм против. Няма смисъл от 2ри гънгейм, а и кофтито на Teamplay е че като влезне някой слаб играч или някой който нарочно се дава да го колят (гарантирам ви че такива ще има много) и връща всички назад заради него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 19 minutes ago, Fox said: Според мен грешиш и ще ти кажа защо! 1 Защо да няма втори ,ма коренно различен сървар? Нормалния ГГ сървар и Тим ГГ сървар си приличат съвсем малко ,първия е индивидуален и добър играч може да води по 5-8 левела пред другите ,а при тим всички вървят заедно и дори да има много добър играч то не може да напредне бързо ,защото е нормално да има и по слаби от неговия отбор ! 2 Гг Тим сърварите са много играни и предпочитани ,някой играчи които са по слаби се учат на такива сървари и за това има голяма посещаемост ! 3 Това че ще има играчи който ще злоупотребяват с играта е нормално. Ще ги има винаги ,да не би сега да ги няма по другите сървари? 4 Нищо не пречи през септември да се пусне такъв сървар и да се пробва .Има админи,има мапове ,значи може да се поддържа такъв сървар съвсем спокойно ,ако не тръгне се спира нали ? 5 Не може да се каже кога един сървар ще е пълен или не ,и кой как ще играе в него ,важно е да се пробва! Иначе и аз веднага мога да дам причина да се спре даден сървар ,но не го правя защото всеки си има вкус ! И още 10 работи да нашишеш аз съм си казал мнението и то няма да се промени и просот беше излишно да пишеш всичко това. И ако има два гънгейма на всеки е пределно ясно, че един от двата ще е винаги полупразен..сега сървъра си е добре има си посещаемост какаъв е смисъла тези 15/16 играчи да се разделят обаче в два сървъра вместо да си играят в един? Кво ще спечелим от тва? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenkataACM Публикувано Юли 27, 2016 Author Share Публикувано Юли 27, 2016 2 hours ago, Devention said: Кажете ми 3 български TEAM GUNGAME сървъра които са пълни? Няма нали.. Едва ли хората ще се избият да играят team gungame точно тук. Оставете си го както е сега и просто добавете някакви добавки за VIP-овете, че така няма смисъл от тях. Мога да ти кажа 2 БГ вериги без да се замисля и да търся, които и в момента имат по 15-18 играча, а тук са 0. Не е въпроса да се мерят сървърите. Аз лично съм фен на TeamPlay-a. Това за сървъра е мое мнение и предложение и не искам стават спорове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~AraTHoRn Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 Здравейте, тази тема ще е относно споренето в предложението за 2-ри ГГ сървър. Моето предложение би ви заинтригувало и би решило този проблем. Значи наистина не е нужно от 2-ри ГГ, а просто може да се избере един ден във седмицата и да се направи едно разделче за записване на отборите, и както казах примерно денят да е Събота в 20:00 да кажем се заклучва сървъра дава се паролата на 2-та записани отбора и няколко карти да кажем 4-5-6 да се извършва този TEAM_GG_BATTLE. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 1 hour ago, DenkataACM said: Мога да ти кажа 2 БГ вериги без да се замисля и да търся, които и в момента имат по 15-18 играча, а тук са 0. Не е въпроса да се мерят сървърите. Аз лично съм фен на TeamPlay-a. Това за сървъра е мое мнение и предложение и не искам стават спорове. Мислиш ли, че на някой му пука на какъв сървър си фен? По твойта логика дай всеки да каже какъв сървър иска да има тук и да се пуснат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenkataACM Публикувано Юли 27, 2016 Author Share Публикувано Юли 27, 2016 Успокой се малко и си оправи тона... Давам ПРЕДЛОЖЕНИЕ и си изказвам мнението, че от това което съм виждал такъв тип сървъри вървят и се посещават. Нито съм казал да се маха вече направения, нито да се делят. Дали да се пробва това няма да го реша нито аз нито ти?? Окей?? Без напрежение!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 Имаш право, това е добра идея с едно малко изключение: Заключването на сървъра за 2-та регистрирани отбора ще има негативно отражение върху играта, понеже все на някого ще му се наложи да напусне играта през тези няколко часа и няма да има от кого да бъде заместен.. Следователно единия от двата/и двата отбора ще останат малко по малко без играчи по време на игровия процес и така последните да речем 1-2 часа от затвореното време ще бъдат изиграни в скука от 2 до 4 играча... Нестава и да се записват играчи като резерви, защото все пак, на кого му се стои, да чака да му дойде реда във CS ?! По-скоро да се оставя отворен сървъра.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bupyc Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 Тъй като съм любител на мода ще се изкажа и аз. Добавянето на 2 сървър е добре ако този се препълва, а не виждам да е така, единственото което според мен е добре да се направи на някой карти да те пуска на произволно място, а не както е сега едните от едната страна другите от другата. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Юли 27, 2016 Share Публикувано Юли 27, 2016 Какъв нов сървър какви 5 лв бе момчета .. Единия не може да го напълним вие втори предлагате . Няма никакъв смисъл от това и ако някога се прави то няма как да стане посред лято :Д Но това е мое мнение де ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts