Jump to content

Предложение за GUNGAME MELEE TEAMPLAY


Recommended Posts

Здравейте. Поразрових се из форума и не намерих подобна тема. Има голяма вероятност, някой да го е предложил вече. Преди да започна да играя изцяло при Вас, във веригата, от което съм супер доволен, играх в една друга не малка верига и по-конкретно на Gungame Teamplay. Според мен, такъв тип Gungame е много актуален в момента, а и сървърите бяха почти по цял ден пълни/говорим над 15-20 човека/. Самата цел на дадената игра е с натрупване на дадени kills да се вдига левела на целия отбор, а не само на конкретен играч и по този начин се получават едни много яки отборни битки, а не един да е с пистолет друг с АК и т.н.

Разбирам, че всеки сървър е свързан с много разходи, подръжки и т.н. Споделям мое мнение, което според мен ще увеличи още повече посещаемостта на веригата.

Създадено е нещо много яко за което много адмирации към хората в екипа !!

 

 

П.П Моля, ако не е тук мястото да бъде прехвърлена в Раздел Предложения за сайта,форума и сървърите !

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Аз съм против. Няма смисъл от 2ри гънгейм, а и кофтито на Teamplay е че като влезне някой слаб играч или някой който нарочно се дава да го колят (гарантирам ви че такива ще има много) и връща всички назад заради него.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Fox said:

Според мен грешиш и ще ти кажа защо!

1 Защо да няма втори ,ма коренно различен сървар? Нормалния ГГ сървар и Тим ГГ сървар си приличат съвсем малко ,първия е индивидуален и добър играч може да води по 5-8 левела пред другите ,а при тим всички вървят заедно и дори да има много добър играч то не може да напредне бързо ,защото е нормално да има и по слаби от неговия отбор !

2 Гг Тим сърварите са много играни и предпочитани ,някой играчи които са по слаби се учат на такива сървари и за това има голяма посещаемост !

3 Това че ще има играчи който ще злоупотребяват с играта е нормално. Ще ги има винаги ,да не би сега да ги няма по другите сървари?

4 Нищо не пречи през септември да се пусне такъв сървар и да се пробва .Има админи,има мапове ,значи  може да се поддържа такъв сървар съвсем спокойно ,ако не тръгне се спира нали ?

5  Не може да се каже кога един сървар ще е пълен или не ,и кой как ще играе в него ,важно е да се пробва! Иначе и аз веднага мога да дам причина да се спре даден сървар ,но не го правя защото всеки си има вкус !

И още 10 работи да нашишеш аз съм си казал мнението и то няма да се промени и просот беше излишно да пишеш всичко това. И ако има два гънгейма на всеки е пределно ясно, че един от двата ще е винаги полупразен..сега сървъра си е добре има си посещаемост какаъв е смисъла тези 15/16 играчи да се разделят обаче в два сървъра вместо да си играят в един? Кво ще спечелим от тва?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Devention said:

Кажете ми 3 български TEAM GUNGAME сървъра които са пълни? Няма нали.. Едва ли хората ще се избият да играят team gungame точно тук.

Оставете си го както е сега и просто добавете някакви добавки за VIP-овете, че така няма смисъл от тях.

Мога да ти кажа 2 БГ  вериги без да се замисля и да търся, които и в момента имат по 15-18 играча, а тук са 0. Не е въпроса да се мерят сървърите. Аз лично съм фен на TeamPlay-a. Това за сървъра е мое мнение и предложение и не искам стават спорове.

Link to comment
Share on other sites

Здравейте, тази тема ще е относно споренето в предложението за 2-ри ГГ сървър. Моето предложение би ви заинтригувало и би решило този проблем. Значи наистина не е нужно от 2-ри ГГ, а просто може да се избере един ден във седмицата и да се направи едно разделче за записване на отборите, и както казах примерно денят да е Събота в 20:00 да кажем се заклучва сървъра дава се паролата на 2-та записани отбора и няколко карти да кажем 4-5-6 да се извършва този TEAM_GG_BATTLE. Поздрави :)

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, DenkataACM said:

Мога да ти кажа 2 БГ  вериги без да се замисля и да търся, които и в момента имат по 15-18 играча, а тук са 0. Не е въпроса да се мерят сървърите. Аз лично съм фен на TeamPlay-a. Това за сървъра е мое мнение и предложение и не искам стават спорове.

Мислиш ли, че на някой му пука на какъв сървър си фен? По твойта логика дай всеки да каже какъв сървър иска да има тук и да се пуснат...

 

Link to comment
Share on other sites

Успокой се малко и си оправи тона... Давам ПРЕДЛОЖЕНИЕ и си изказвам мнението, че от това което съм виждал такъв тип сървъри вървят и се посещават. Нито съм казал да се маха вече направения, нито да се делят. Дали да се пробва това няма да го реша нито аз нито ти?? Окей?? Без напрежение!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Имаш право, това е добра идея с едно малко изключение: Заключването на сървъра за 2-та регистрирани отбора ще има негативно отражение върху играта, понеже все на някого ще му се наложи да напусне играта през тези няколко часа и няма да има от кого да бъде заместен.. Следователно единия от двата/и двата отбора ще останат малко по малко без играчи по време на игровия процес и така последните да речем 1-2 часа от затвореното време ще бъдат изиграни в скука от 2 до 4 играча... Нестава и да се записват играчи като резерви, защото все пак, на кого му се стои, да чака да му дойде реда във CS ?! :) По-скоро да се оставя отворен сървъра..

Link to comment
Share on other sites

Тъй като съм любител на мода ще се изкажа и аз. Добавянето на 2 сървър е добре ако този се препълва, а не виждам да е така, единственото което според мен е добре да се направи на някой карти да те пуска на произволно място, а не както е сега едните от едната страна другите от другата.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Какъв нов сървър какви 5 лв бе момчета .. Единия не може да го напълним вие втори предлагате . Няма никакъв смисъл от това и ако някога се прави то няма как да стане посред лято  :Д Но това е мое мнение де ...

7565_447939238616633_467036970_n.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...