Almost Публикувано Юли 24, 2016 Share Публикувано Юли 24, 2016 http://dox.bg/files/dw?a=2ce01262a3 - Нарочили ли сте ме хубаво, но поне да е по правилата. Хайде малко по - сериозно. Децата взели малко права и се радват като циганче на баничка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almost Публикувано Юли 24, 2016 Author Share Публикувано Юли 24, 2016 Няма образец. Вземи оправи темата с образците и тогава давай акъли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almost Публикувано Юли 24, 2016 Author Share Публикувано Юли 24, 2016 И каква ми е обидата, видя ли ? На демото си личи колко време изчаках и да Euro не беше наказан (след като качих демото, влязох пак и той си пишеше). Това, според мен, показва колко си адекватен като админ. Има ли смисъл да говорим повече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almost Публикувано Юли 24, 2016 Author Share Публикувано Юли 24, 2016 Той ми казва бот и аз му отговарям, че бот е сина на баща му (което е същото все 1 да го нарека бот) и ти ме гагваш мен. Я пак си помисли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Юли 24, 2016 Share Публикувано Юли 24, 2016 Като гледам си изяснихте спора. (надявам се) Ключ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts