Guest VLADI 1914 Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 Здравейте .. Айде да видиме кой какво мисли за новия и стария форум Темата е ясна и според мен е интересна . Айде нападайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
JukeCity Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 На мен и новия и стария ми харесват, има още какво да се пипне, да се надяваме, че ще се развие още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 Новия е доста по-добър. И ако го следите от самият му старт, трябва да сте забелязали, че непрекъснато търпи промени и се надгражда. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 Новия мен повече ме радва и стария не беше лош но новото си е ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 1 hour ago, B.Andonov said: Старият форум ми харесваше повече Всеки си има вкус,просто тепърва ще се развива за-напред и леко по-леко ще се остраняват бъговете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~AraTHoRn Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 Аз също съм за стария форум, беше перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desana Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 И аз съм за стария ,но може би защото бяхме свикнали с него ,ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Юли 17, 2016 Share Публикувано Юли 17, 2016 За сега си е перфектен,само където всичките ми постовр от банове не ги виждам.. бъг ли е не знам нито от тела нито от компа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Юли 18, 2016 Share Публикувано Юли 18, 2016 3 hours ago, b0TL!k3_1926 said: За сега си е перфектен,само където всичките ми постовр от банове не ги виждам.. бъг ли е не знам нито от тела нито от компа.. При ъпдейта имаше загуби на постове. Не си единствения с подобен проблем, но е еднократно, само при самия ъпдейт, вече всичко трябва да върви нормално. А иначе за другото както каза Desana , това е щото сте свикнали с предния скин. Ако забележите някакви проблеми с форума казвайте за тях за да се оправят на време. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*()*PrRR0Tto-StRrIiKe*()* Публикувано Юли 18, 2016 Share Публикувано Юли 18, 2016 Старият също така новият , и двата са много добри. Но както казва Фамозен Новото си е ново!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts