Jump to content

Предложение за последния рунд от картата(преди да се смени)Recommended Posts

Здравейте, предложението ми е за всички сървъри или поне за някои от тях. Предложението ми е следното - Както всичи знаем след като свърши времето на картата, тя се сменя дори по средата на играта, та плъгина, който предлагам изчаква да свърши рунда, след което се сменя картата.

 

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=188898?p=188898- Линк към плъгина.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Аз лично не виждам смисъла от този плугин, не съм забелязал(поне в сървъра в който играя) някой да следи толкова резултата, за да е важен развоя на последния рунд. А всеки един допълнителен плъгин си е малко или много натоварващ и няма смисъл се товари сървъра с излишни неща.

Link to comment
Share on other sites

Значи предложението ти е  добро . Защото аз лично гледам резултата и ми се е случвало да е равен и точно на последната врътка да ресне картата . Но самият плъгин съм убеден  , че ще натовари сървърите и тогава ще има едни изречения от сорта . Много забива , много сече , оправете си сървърите и тем подобни . Та за това съм против , иначе като анонс ми хареса . 

Link to comment
Share on other sites

Какво значение има дали рундовете са наравно или не. Това не са 5vs5. Не виждам смисъл от този плугин (освен този, който следи резултата да изчетка собственото си его). 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Значи, човека ви казва така, слагате плагина за да се сменя картата след края на рунда, а не по време на него защото е много дразнещо. С плагина ще е по-добре от колкото без него и през всички сървъри, които играя пряват така, първо рунда да свърши, а после смяна. За не се саглсявате да се включи, като е за помощ, а да питам с прямо тояа товарене, звуците като хеашота не вредят ли повече като сървъра постоянно изпраща заявки за тях.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...