Дама Тита Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 1. Оплакване от админ VLADI1914 2. Държи се много грубо и непрекъснато ме напада без никакъв повод. Последно в Dust2 N2 отидох спектатор, за да видя нещо, а той седеше спектатор от 5 минути. Започва да ми се кара да влизам в игра, защото не съм била админ, а той бил и се държи сякаш сървъра е негов. Кикна ме веднъж за това, след това влезнах и го попитах защо ме кикваш и аз имам права и гледам някого, а можеше и да записвам DEMO, но той отново ме кикна и каза: Тя не е админ. Омръзна ми от този човек да се държи сякаш е негов сървъра, да ме обижда във форума и пред другите играчи. Не спира да измисля неща за мен и какво ли не само и само да ме обиди. Няколко пъти говоря с него и пак продължава. Не е с нищо повече от мен и след 100001 оплаквания, сега и официално го пиша. Заради него не влизат да играят поне 10 човека. Това ли е админ? Да влиза и да прави конфликти, да уронва авторитет на друг човек с по-малко права и да прави интриги? П Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дама Тита Публикувано Юли 12, 2016 Author Share Публикувано Юли 12, 2016 Редовна съм в сървъра и играя постоянно. Заради него скоро ще спра, защото не може да ме унижава пред 30 човека в сървъра като ме киква. Аз също имам права, които са ми дали АДМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desana Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 Явно Влади не разбра, че си одобрена в тестов период, тъй като Hell 1-во написа, че си отхвърлена и после го редактира. Ще уведомим колегата. Ти можеше просто да му обясниш, че си тестов админ, и че правиш демо! Аз бях вътре искам само да отбележа ,че Влади каза : Виждам ,че другите админи имат права ,а ти само слей или гаг не зна точно . По тези думи се подразбира ,че той предполага,че тя е тестов 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 Явно Влади не разбра, че си одобрена в тестов период, тъй като Hell 1-во написа, че си отхвърлена и после го редактира. Ще уведомим колегата. Ти можеше просто да му обясниш, че си тестов админ, и че правиш демо! Влади много добре знае , че тя е админ. Настоявам да чуя неговата позиция за случката ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дама Тита Публикувано Юли 12, 2016 Author Share Публикувано Юли 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 Последния коментар е най-важен. http://forums.cs1.bg...-in/#entry11258 Yoon имаш 7 дена до нова кандидатура! край на темата!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts