Guest V.VaRBanoV Публикувано Юли 11, 2016 Share Публикувано Юли 11, 2016 wCjMu_sj3U Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Team Mappers | _ViSioN_ Публикувано Юли 11, 2016 Share Публикувано Юли 11, 2016 Браво, много добра идея..Харесва ми! П.С. - ще има ли лазери?? Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 Допада ми и на мен Много е яко -Поздрави Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 Тва за мен са пълни детинщини по-зле е дори и от Plague-та (препълнно с измишльотини)..а и знаеш моето мнение за Зомби сървърите. Аз най си харесвам нашия мод и винаги е било така просто никой друг зомби мод не ме влече. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Юли 12, 2016 Share Публикувано Юли 12, 2016 Тва за мен са пълни детинщини по-зле е дори и от Plague-та (препълнно с измишльотини)..а и знаеш моето мнение за Зомби сървърите. Аз най си харесвам нашия мод и винаги е било така просто никой друг зомби мод не ме влече. 1 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts