Jump to content

Оплакване от админ OHa3u TaM


~AraTHoRn

Recommended Posts

Явно те е харесала и незнае по-какъв начин да ти покаже...Като цяло за мен това е нищо,но това съм аз,ако продължи така за-напред ще и бъдат премахнати правата.

Link to comment
Share on other sites

Ще кажа само няколко неща. 1-во Никого не съм обиждала, дори и теб.(Не си позволявам да обиждам хората) Това не е обида. 2-ро Няма как всеки път като вляза в сървъра ти да си единствения дето мрънкаш да ти се смени картата, защото просто дадена карта не те кефи. Не си ти човека да казва, кога да се сменя картата. Ти не молиш, ти заповядаш всеки път. 3-то, ако се обиждаш, че си слаб играч си е твой проблем не мой!

Link to comment
Share on other sites

Онази там , аз съм сигурен на 99% че ти нямаш флаг да сменяш карти :) Но това което пишеш , че момчето мрънка постоянно да се сменят карти не е вярно..Поне 10 пъти съм играл с него и винаги е молел учтиво да се смени картата или е писал в чата на форума . Намесих се в темата не защото ме интересува какво правите , а защото е хубаво да се знае истината , а не само да пишем неща , които оронват престижа на хората .  А теб Arathorn те съветвам да се държиш мъжки и да не се жалиш за най - малките неща :) Лека вечер  и както казва един мой приятел ПОЗДРАВ

Link to comment
Share on other sites

Все пак трябва да сме любезни към играчите мисля, че и тя е осъзнала надявам се да не се повтаря :)

Edited by Jiwkov*
Моля избягвайте псевдо модераторството. Пишете по темите само и единствено ако имате да кажете нещо съществено , а не да спамите.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...