Jump to content

Кандидатура за Сървър Администратор !


Recommended Posts

Аз лично смятам , че ще си супер полезен на екипа . Защото ти е ясно какво е хак и може да помагаш и в други работи . Мен миналото , което е било между теб и някои играчи не ме интересува . Аз те гледам като влизаш в сървъра ти влизаш да се забавляваш  и да помагаш ако има нужда . Надявам се и на  теб да се даде шанс , защото го заслужаваш ..

Link to comment
Share on other sites

Забелязвам, че имаш напредък  мисля и аз да ти гласувам доверие редовен си спазваш правилата правиш забележки на играчи с лошо поведение като цяло мисля да ти се доверя дано не ни разочароваш :)ДА! и от мен 

Link to comment
Share on other sites

От мене имаш Не. Почти всичките минути в игра са ти когато преди беше админ. Появи се преди 2-3 седмици, поигра в сървъра и нарочно правиш забележки за да изпъкнеш пред админите. Другото което е с предната ти кандитатура много се филмира как съм те бил банвал за хак, а единствено ти твърдеше това което само ми показва че такава глупост не се е случила. http://forums.cs1.bg/topic/1457-kandidatura-za-srvr-administrator/другото което е, не е минал задължителния 1 месец от време след отхвърляне.

Незнам кой има право да коментира темата ми. Но що се отнася до минутите пак си НЕкомпетентен и такъв ще си останеш (злобар) 12 000 минути бяха когато се върнах, играя повече от месец-два !!! Преди да пускаш безмислени коментари си направи труда да провериш нещата ! Така, че що се отнася до минутите ми 5К мисля че стигат ! А относно това че не е минал месец, днес питах Валери и той самият ми каза че мога да пробвам пак !

Edited by Just Me
Без заяждане и подобни коментари!!!
Link to comment
Share on other sites

Не ми харесва държанието ти! Това, че някой изказва негативно мнение не ти дава право да го нападаш и да се заяждаш! В сървъра също много ти знае устата. Не от мен.

Ще питам Валентин дали си го питал и ако се окаже, че лъжеш, не само ще те охвърля, но и ще получиш 1 предупреждение и 2 месеца срок до следващата кандидатура!!!

 

В сървъра също ти знае много устата ? За какво говориш да обясниш на колегите си ?Снимка демо ?

Link to comment
Share on other sites

За да спрем споровете по темата:
1. Не е минал месец след последната ти кандидатура - имаш още 10 дни!
2. Препоръчвам ти да не се държиш арогантно към колеги.
3. Дали ти е казал Валери нещо или не е - има правила на форума !
 

Ще бъда кратък  - пробвай се отново НЕ по-рано от 03.08.2016г.

С две думи: Отхвърлен си !

Edited by Jiwkov*
Да знаеш , че ти засичам изиграните минути в периода от сега до другият месец!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...