Jump to content

Въвеждане на опция "Specter" (war3-сървър)


Recommended Posts

Бих искал да бъде въведена опцията за гледането на играчи от нормалните играчи, било то чрез команда /spec (достъпна само за админи*) или чрез избиране на отбор(както си е стандартно).

Обосновка:

Link to comment
Share on other sites

Добре си го формулирал няма спор :) Обаче има много моменти когато сървъра е пълен и някои  решават да отидат да пушат една цигара или да излезнат да пият биричка и минават спектари .

Link to comment
Share on other sites

Разбирам те и теб, но нали има АFK мод, ще ги кикне. Много по-важно е хакер да бъде хванат и играта да е чиста. За мен не трябва да има компромис с тази опция и трябва да бъдат балансирани нещата, и едното , и другото да бъдат окей.

 

(

Link to comment
Share on other sites

Е хакера , ако е бил като  тоя където си го качил в оплакването :Д 

Какво ? Не е хак ли ? Ако той не е хак, значи аз съм тролей.. Вниквайте в нещата малко повече, то е очебийно, че е с програмка - нереален демидж, два-три патрона всеки път, пренасочване на мерника.. Не бъде ли баннат този ще ви лиша от моето присъствие, без това съм никой за сървърите. Опитвам се да помагам,а да ми се връща нищо-някак си не намирам логиката.

Edited by Камен
Безсмислено мнение.
Link to comment
Share on other sites

Против съм предложението ти ,след като видях преценката ти за Аим няма никакъв смисъл от това да излизаш спек !!!! Просто без коментар,защото ако всеки почне ,за да излиза по всяко време на играта спек да гледа "хакери" като теб(а ти май ще си вечно спек) ,просто в игра ще има по 4 човека !Че се опитваш да помагаш е добре ,но се научи какво е аим!

 

Лек ден от мен и успешна Ви игра в сървърите ви !

От разбирачи в моя живот нямам полза.

Тръгнали да ме убеждават кой какъв е..

Edited by Камен
Безсмислено мнение.
Link to comment
Share on other sites

 Ако има хакер в игра винаги може да пишете в форума , все някои колега ще има и проблема ще бъде решен за по малко от 2-3 минути .. Дано си ме разбрал правилно 

 Тук идва тънкият момент, в който без да си могъл да гледаш някой няма как да кажеш, че е хакер, а като извикаш админ 2-3 пъти и се окаже, че играча е чист става малко като лъжливото овчарче и при последвала евентуална кандидатура за админ всеки е на мнение, че преценката ти куца. Както каза tivanov96, има AFK kick и няма как да "идеш да пиеш биричка" и да си още в сървъра.

Link to comment
Share on other sites

Viper4e айде да оставиме простотийте настрани . Повече от ясно е че всеки бърка .. Но като стане рецидив тогава вече е друго нещо и ти го знаеш много добре и ти е ясно за какво идва реч :)

Link to comment
Share on other sites

Прав е  VIPER. Човек едно демо не може да запише като хората с тоя афк Kicker .... А иначе искате доклади а у ( да не говорим, че в някои теми на кандидат админи видях и как се "назначават " хора тук ) 

Link to comment
Share on other sites

Най-вероятно няма да се пипа нищо по настройките, и нещата ще си останат така както са и в момента. 

Относно това, че няма как да ловите хакери, за да си правите доклади, не е точно така. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...