bilyog Публикувано Юни 30, 2016 Share Публикувано Юни 30, 2016 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilyog Публикувано Юни 30, 2016 Author Share Публикувано Юни 30, 2016 кога ? може ли да ми пратиш да видя ? щом толкова сте сигорни дай да видя кога си ме банвал? покажи преди 5 6 месеца един път имах бан скоро кога ме е банвал някой много лужеш незнам как си админ в сервера ще 4акам да видя 3те бана ако може да ми ги покажеш благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Юни 30, 2016 Share Публикувано Юни 30, 2016 Правила на форума! #12. Всеки потребител има право само на един (1) профил. Забранени са мулти акаунтите. Мисля, че това е достатъчно ?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Юни 30, 2016 Share Публикувано Юни 30, 2016 1. Нон стоп си гагнат в сървърите2. С лъжи и измами се стига само до пред блока!Отхвърлен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts