Jump to content

Предложение за gungame


woman

Recommended Posts

Мисля, че системата за вот на картите е напълно излишна. Сега ще кажа и защо. Влизам днес в сървъра върти се дадена карта, изиграх 3 карти и излизам. След 30 минути се връщам и се върти същата карта.

Link to comment
Share on other sites

Ти хубаво го предлагаш , но да кажем хипотетично , че това нещо се приеме и се махне вота на играчите . Тогава знаеш ли какво става като останат 3-4 човека и се пусне някоя по - голяма карта  ?  Това  че повечето не гледа ли  не е вярно защото си има редовни играчи , които си гласуват и си избират какво да се играе . Аз лично когато и да съм бил вътре никога не е имало недоволни играчи . Случвало се е да викат админ да им смени картата , но чак пък да се изпразни сървъра е несериозно казано.  За мен системата трябва да си остане и да не се пипа ...

Link to comment
Share on other sites

Моѫе да се направи така че автоматично да се въртят картите, но както каза колегата тук горе, ще е проблем ако има малко играчи и картата е голяма..

А да се слоѫат само малки карти ще е проблем ако влезнат много хора..

Link to comment
Share on other sites

Мога да ти кажа. че системата е супер добра и мен много ме радва защото ако я нямаше щеше да пуска савсем други мапове. Аз лично съм против да я махате ! Също така съм съгласен с Влади.

Link to comment
Share on other sites

Момчета и момичета, сега ще ви кажа какво трябва да се направи по въпроса. Значи както казва woman в бързината си играчите натискат без да гледат и това е много често номер 1 и така се падат редовно едни и същи карти - права е. В румънски зомби сървър играх скоро и видях каква система са сложили. Тя е следната: Като дойде време за вот, всички номера са заключени за 3-4 секунди и тогава се избира. Мисля, че с тази система ще е малко по-добре!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Съгласен съм ако е възможно и също така в допълнение ако може скиновете на костюмите да си останат поради причината че на всеки има няма 20 минути тря си ги слагаш отново и отново а така като ти писнат просто ги махаш с една лесна стъпка...

Link to comment
Share on other sites

Преди 59 минути, Chepa said:

Предлагам да се добави /cam . Би било добре да гледаш какво си слагаш когато ползваш екстрата /costumes .

Тоя плугин се слага в джъмп,хнс или деатрън сървъри,няма смисъл да се слага този плугин,против от мен.

Колкото до темата на woman съм за,много пъти съм забелязвал,че се въртят все едни и същи мапове,бъг ли е,нарочно ли е направено така един бог знае.Във вотемап има над 10 страници с карти,от който 50 % от тях не са играни с месеци,хубаво ще е да се оправи вота за смяна на карта + това ми харесва предложението на Аратхорн,има логика в този плугин :))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...