Guardian Angel Публикувано Август 2, 2014 Share Публикувано Август 2, 2014 Здравейте ! На вашето внимание представяме един нов проект който скоро ще бъде работещ на 100%. За неговото развитие ще ни бъдат нужни доста усилия и помощ от дейни хорица. Ако сте човек с идеи, имате свободно време и желание да помогнете, то тогава заповядайте. Набираме екип от сериозни хора които да се грижат за подредбата и развитието на форума и сайта, както и сървърите. Ние от наша страна ще предложим добра подръжка и постоянни обновления в сървърите и сайта. Всяко начало е трудно, но със старание и постоянство заедно ще се справим с всичко и ще бъдете горди членове на 1 от най - добрите вериги в България. Като за начало ще стартираме с CS 1.6 и Half - Life сървъри. По - натам кой ли знае какво още ... Заповядайте приятели ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Август 4, 2014 Share Публикувано Август 4, 2014 Здравейте! Всеки който е решил да стане част от екипа на цс1 може да се запише в тази тема като даде кратко описание за себе си и какъв опит притежава! gamer2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO Публикувано Август 7, 2014 Share Публикувано Август 7, 2014 Здрасти ! Аз съм Петър и съм на 17 години. Ученик съм и имам доста свободно време .. някои от хората знаят по колко време висях във старите сървъри . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEVSKI&TECHNO Публикувано Август 7, 2014 Share Публикувано Август 7, 2014 Здравейте ! Аз съм Красимир на 17 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv4ox Публикувано Август 7, 2014 Share Публикувано Август 7, 2014 Казвам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
furious Публикувано Август 7, 2014 Share Публикувано Август 7, 2014 Здравейте и от мен, казвам се Кенан и съм на почти 18 години играя цс от доста години както и съм част от екипа на цс релоад както повечето от вас хората който са се преместили знаят вършил съм си работата доста добре там и мисля, че тук също ще е така.Това е от мен което мога да кажа, останалото решавате вие. Приятен ден! Одобрен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Август 9, 2014 Author Share Публикувано Август 9, 2014 Трябват ми няколко човека които са що годе на ясно с модераторството, отговорни и имат свободно време за да добавят нови уроци, модели , интересни теми и etc. В момента трябват главно хора които да се грижат за сайта и форума, те са приоритет. Ако горе писалите не са писали само за да са админи ами се вписват и в нещата които казах сега нека ми пишат. Всички останали нека драснат в темата. Надявам се да видя гора от ръце Благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PFFxD Публикувано Август 11, 2014 Share Публикувано Август 11, 2014 Здравейте,казвам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Септември 14, 2014 Share Публикувано Септември 14, 2014 Kамен, PFFxD,furious пишете ми на ЛС за ник,парола и сървър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vIcToRy Публикувано Септември 24, 2014 Share Публикувано Септември 24, 2014 Здравейте казвам се Денис на 16 години съм от град Пловдив.Занимавам се основно със играта Counter Strike 1.6. В момента изучавам компютърните езици HTML,PHP,MYSQL,JAVA Script.Не знам дали са точно компютърни езици всичките но аз да си напиша.Справям се идеално със phpbb3 форуми.Бил съм модератор в Hardspot.org и Epay-cs.info.Едната верига я затвориха защото в последно време нямаше активност и собственика беше много зает,а другият форум поради фатална грешка със системата на сайта.Редовен съм,сериозен съм,учтив съм,отнасям се много добре с хората дори те да са нахални.Благодаря за отделеното внимание.Приятна вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.