Jump to content

Началото ... cs1.BG !


Guardian Angel

Recommended Posts

Здравейте !

На вашето внимание представяме един нов проект който скоро ще бъде работещ на 100%. За неговото развитие ще ни бъдат нужни доста усилия и помощ от дейни хорица.

Ако сте човек с идеи, имате свободно време и желание да помогнете, то тогава заповядайте. Набираме екип от сериозни хора които да се грижат за подредбата и развитието на форума и сайта, както и сървърите.

Ние от наша страна ще предложим добра подръжка и постоянни обновления в сървърите и сайта. Всяко начало е трудно, но със старание и постоянство заедно ще се справим с всичко и ще бъдете горди членове на 1 от най - добрите вериги в България.

Като за начало ще стартираме с CS 1.6 и Half - Life сървъри. По - натам кой ли знае какво още ... :)

Заповядайте приятели !

Link to comment
Share on other sites

Здравейте! Всеки който е решил да стане част от екипа на цс1 може да се запише в тази тема като даде кратко описание за себе си и какъв опит притежава! gamer2

Link to comment
Share on other sites

Здравейте и от мен, казвам се Кенан и съм на почти 18 години играя цс от доста години както и съм част от екипа на цс релоад както повечето от вас хората който са се преместили знаят вършил съм си работата доста добре там и мисля, че тук също ще е така.Това е от мен което мога да кажа, останалото решавате вие.

Приятен ден!

Одобрен!

Link to comment
Share on other sites

Трябват ми няколко човека които са що годе на ясно с модераторството, отговорни и имат свободно време за да добавят нови уроци, модели , интересни теми и etc.

В момента трябват главно хора които да се грижат за сайта и форума, те са приоритет. Ако горе писалите не са писали само за да са админи ами се вписват и в нещата които казах сега нека ми пишат. Всички останали нека драснат в темата.

Надявам се да видя гора от ръце :D

Благодаря !

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Здравейте казвам се Денис на 16 години съм от град Пловдив.Занимавам се основно със играта Counter Strike 1.6.

В момента изучавам компютърните езици HTML,PHP,MYSQL,JAVA Script.Не знам дали са точно компютърни езици всичките но аз да си напиша.Справям се идеално със phpbb3 форуми.Бил съм модератор в Hardspot.org и Epay-cs.info.Едната верига я затвориха защото в последно време нямаше активност и собственика беше много зает,а другият форум поради фатална грешка със системата на сайта.Редовен съм,сериозен съм,учтив съм,отнасям се много добре с хората дори те да са нахални.Благодаря за отделеното внимание.Приятна вечер :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...