asffetr Публикувано Юни 16, 2016 Share Публикувано Юни 16, 2016 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Юни 16, 2016 Share Публикувано Юни 16, 2016 Според мен още ти е рано виждам, че взимаш участие в теми но се постарай повече направи някой доклад и ни покажи, че искаш да си един от нас от мен НЕ! на този етап Успех 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Юни 16, 2016 Share Публикувано Юни 16, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Юни 16, 2016 Share Публикувано Юни 16, 2016 Абе приятел ти имаш сериозни проблеми с календара ми се струва :Д Значи последната ти кандидатура беше на 28 май ( и там пак наруши правилото за 30 дневен срок ) . Тогава ти казаха , че имаш право да пускаш кандидатура на 28.07.2016 . Ако някои не ми вярва може да провери в отхвърлени кандидатури и да види с очите си за какво става дума . Виждам , че имаш желание да помагаш и че искаш да си в екипа , обаче спазвай елементарни правила бе човек Значи ти си пускаш кандидатури през 15-20 дена .. Е то па бива бива ама твоето вече е доста дразнещо и нагло . Като се научиш да спазваш правилата ще ти дам нещо различно от НЕ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Юни 17, 2016 Share Публикувано Юни 17, 2016 На този етап няма как да ти се доверя все още не си ми направил вчечатление постарай се да бъдеш по-активен в сървърите и форума,пускай доклади и след месец пробвай пак за сега съм против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts