Desana Публикувано Юни 11, 2016 Share Публикувано Юни 11, 2016 1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Юни 12, 2016 Share Публикувано Юни 12, 2016 Спомням се преди в класика когато слейнах един афк и ти ме попита защо го направих аз ти обясних, че е афк ти пак ми казваш какво да правя и ми каза, че можел да дойде ако правиш такива неща няма как да станат нещата но иначе не съм те засичал да обиждаш редовна си мисля да ти дам ДА! и внимавай ! Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Юни 12, 2016 Share Публикувано Юни 12, 2016 От мене имаш ДА !! Редовна си и мисля, че ще се справиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Юни 12, 2016 Share Публикувано Юни 12, 2016 Десана с две думи няма да се справиш според мен Значи първо съм виждал как казваш за хора , че са айм и постоянно досаждаш да се гледат ( а те нямат никакъв АЙМ ) ! Второ , че си викала някои колеги това не го споря . Трето просто не ми вдъхваш доверие ( Някак си нямаш харизмата да ме привлечеш като момиче на което може да се има доверие ) .. Не ме мисли за лош МОЛЯТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desana Публикувано Юни 12, 2016 Author Share Публикувано Юни 12, 2016 Десана с две думи няма да се справиш според мен Значи първо съм виждал как казваш за хора , че са айм и постоянно досаждаш да се гледат ( а те нямат никакъв АЙМ ) ! Второ , че си викала някои колеги това не го споря . Трето просто не ми вдъхваш доверие ( Някак си нямаш харизмата да ме привлечеш като момиче на което може да се има доверие ) .. Не ме мисли за лош МОЛЯТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexina Публикувано Юни 13, 2016 Share Публикувано Юни 13, 2016 Няма как да остана безмълвна след горе подадената кандидатура... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalno vi zatoplqm Публикувано Юни 13, 2016 Share Публикувано Юни 13, 2016 От малкото време което съм я засичал съм останал със същото мнение като @VLADI1914 и @Alexina. За съжаление нямам доказателство, но въпреки това гласувам ! НЕ от мен ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts