Jump to content

Кандидатура за Сървър Администратор !


Recommended Posts

Както казаха и колегите обясни ни защо ти махнаха правата при такава ситуация след като си ни предал един път аз не мога да ти дам положителен глас от мен твърдо НЕ! 

Link to comment
Share on other sites

на мен ми е интересно щом са те мислили за хакер и си ги бил през смоке, защо сега не го правиш ...явно има голяма разлика от играта ти преди да те баннат и сега.

Link to comment
Share on other sites

Абе хора то стана една драма тука . Поредица от лични обяснения и тем подобни неща . Ако кандидата е в прегрешение мисля , че може  да заключите темата и готово . Но тъй като темата е отключена ще си изкажа и аз мнението ( не че има значение де ) :) Колкото пъти съм влизал в Цса никога ама никога не съм го видял да обиди човек или да нагруби човек . Всяка вечер по - късните часове съм в сървърите никога не съм го видял  да си излива душата и да пише неща които да оронват престижа на някого . Значи момчето е споменало , че е било админ което не мисля , че е грешка . Аз лично виждам , че на това момче му е ясно какво е хак  и може да бъде много полезен на екипа . Апелирам към някои от колегите да имат собствено мнение :)

Link to comment
Share on other sites

Системата не ме е банвала ! Хака беше прекалено добър за да бъде засечен. Само няколко спец разбирачи го надушиха и получих бан. :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...