GX*pro//.SpitFire^^C.F. Публикувано Юни 7, 2016 Share Публикувано Юни 7, 2016 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Юни 7, 2016 Share Публикувано Юни 7, 2016 Така мише не съм те виждал да обиждаш спокойна си правиш забележки на играчи с лошо поведение като цяло мисля да ти се доверя дано не ни разочароваш нас хората който са гласували за теб както и екипът мисля, че ще се справиш ДА! от мен и Успех 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.Kirilova Публикувано Юни 7, 2016 Share Публикувано Юни 7, 2016 От мен има Да ! Редовна е не нарушава правилата,ако има проблем ме е викала ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дама Тита Публикувано Юни 8, 2016 Share Публикувано Юни 8, 2016 Смятам, че щом има админи, които ползват правата си за престиж и за да се чувстват повече от другите, демонстрирайки го, можем да дадем шанс и на едно момиче, което предполагам ще си върши съвестно работата. Помня преди време как се говореше за "шансове" в една ситуация, в друга забравяха за тези "шансове" от определени хора с позиция, видях доста двойни критерии, но аз смятам, че съм справедлива и мога да кажа "Да" - просто заради желанието и по-горе споменатите неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traikow Публикувано Юни 8, 2016 Share Публикувано Юни 8, 2016 Заслужава шанс! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Юни 8, 2016 Share Публикувано Юни 8, 2016 Доклади нямаш , но си ме викала като някой се държи не прилично и псува . Минутите ти в игра не ги коментираме защото са на ниво и няма спор в това Заслужаваш шанс Михаела и аз лично ще ти дам ДА . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Публикувано Юни 8, 2016 Share Публикувано Юни 8, 2016 мн добър играч влиза мн често не нарушава никакви правила не обижда и не си позволява да говори на "тон" на някой според мене трябва да стане част от нашия екип от мене имаш ДА 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Юни 8, 2016 Share Публикувано Юни 8, 2016 Одобрена! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts