Jump to content

Кандидатура за админ: Djenaaaa


Recommended Posts

За пореден път,ще кажа ,че докладите не са реалистично мерило за дейност!Нека и се даде шанс,ако не се справя ...права се взимат,толкова лесно,колкото и се дават.Нека колегите се изкажат,дали не е докладвала за хакери и прочие в скайп,чат или телепатия.

 

-ДА от мен

Link to comment
Share on other sites

Така нека и аз да кажа едно мнение от доста време играеш не съм те засичал да обиждаш правиш забележки на играчи с лошо поведение викала си ме когато има нужда както каза батмана нямаш доклади но мисля да ти гласувам доверие казвам ти ДА! и мисля, че ще се справиш добре!  Дано не ни разочароваш  Поздрави и успех 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 Tочно за това говoря през последните седмици, но явно никой не си прави труда да прочете и пак се гласува на база на това дали става игра и лаф с въпросния кандидат/кандидатка, а не дали наистина заслужава да стане админ. Направи някой доклад, покажи че разбираш за какво става въпрос и че различаваш хакер от добър играч и тогава ще имаш положителен глас от мен. За сега съм НЕ! Успех :) 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Тя не е конфликтна и влиза често, за разлика от доста хора, които ползват сървъра за интриги, приятелства и драми - наистина не е. Сигурна съм, че няма да действа по приятелски мотиви и неприятелски. Културна, възпитана и от мен има - ДА. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...