f0rsaken Публикувано Май 29, 2016 Share Публикувано Май 29, 2016 Здравейте искам да предложа настройване и добавяне на статистика,която я няма в много български сървъри. Предложението ми е с идея за по добро развитие на веригата,защото ако хората видят че веригата използва тази статистика ще има минимум 100% повече посещение в сървърите Ето две снимки за информация и да видите какво представлява статистиката може да ви стане интересно !1 - Статистика на всички играчи който са влизали в дадения сървър и класиране с точки :http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=arx1464547567o.jpg 2 - Всекидневни медали за най-много убийства с дадено оръжие ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Май 29, 2016 Share Публикувано Май 29, 2016 правили сме го, 2-3 месеца се задържа тоя вид класация,на мен лично ми беше интересно.по принцип съм ЗА ,но доколкото знам май товари доста от към пинг и лагг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f0rsaken Публикувано Май 29, 2016 Author Share Публикувано Май 29, 2016 правили сме го, 2-3 месеца се задържа тоя вид класация,на мен лично ми беше интересно.по принцип съм ЗА ,но доколкото знам май товари доста от към пинг и лагг. Ако е настроен правилно изобщо не се усеща аз съм работил с нея и бях доволен и сървърите бяха доста пълни,защото хората играеха заради статистиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
f0rsaken Публикувано Май 31, 2016 Author Share Публикувано Май 31, 2016 psychostats-е най старата версия за статистика а тази е много по лесна и с много повече възможности Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almost Публикувано Юни 11, 2016 Share Публикувано Юни 11, 2016 Не знам дали това е плугина, който сте сложили в дъст2, но пуснете анкета дали да остане ... Аз лично съм на мнение, че новия плугин повече пречи (визирам лаг и тн. ), от колкото да има някаква полза от него ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BU573R Публикувано Юни 11, 2016 Share Публикувано Юни 11, 2016 Яко лагва след този ''ъпдейт''. Затова ли се изпразниха сървърите?! Развалихте работещата машина.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Юни 11, 2016 Share Публикувано Юни 11, 2016 Яко лагва след този ''ъпдейт''. Затова ли се изпразниха сървърите?! Развалихте работещата машина.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyanov Публикувано Юни 11, 2016 Share Публикувано Юни 11, 2016 Добре си работят сървърите, само на д1 нещо топ15 като че ли се прецака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Юни 11, 2016 Share Публикувано Юни 11, 2016 Добре си работят сървърите, само на д1 нещо топ15 като че ли се прецака. Ще направя промяна тази вечер,и утре кажи дали вече всичко е наред,ще оправя и командите /me и /hp да отчитат правилно,но мисля че ще станат нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Юни 12, 2016 Share Публикувано Юни 12, 2016 За мен също е огромно удоволствие да си прекарвам времето в верига от последните месеци не съм имал грам лаг а за новата промяна просто съм без думи само напред и нагоре Ти нямаш лаг, защото си с инсталиран мой windows и летиш като патрон По мненията за лаг-а... аз също не забелязах лаг, а вярвайте, първи ще усетя !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts