Jump to content

Цари простотия в Класик Сървъра!


Alexina

Recommended Posts

Здравейте, изключително ми е неприятно, че трябва да пусна точно такъв тип тема във форума, но с оглед събитията и поведението на доста играчи в Класик Сървъра, просто нямам избор. Много моля да се вземат спешни мерки от Вас (визирам Админи ,Собственици и хора ангажирани с приятната атмосфера в сървърите) относно профанското и просташко поведение на доста хора в горепосочения от мен сървър. Бих искала някой, който има възможност да посещава по-честичко сървъра, защото атмосферата в повечето случай е отвратителна, заради поведението на хора, които очевидно или са изгубили навиците си да се държат ПР

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Не че искам да защитавам махленското поведение, но все пак играта е counter strike-кървища, убийства,взривове, да не говорим, че самата игра внася етническо и религиозно напрежение- терористи срещу полицаи, което в днешно време може да се съпостави с много реални ситуации(ако гледате новини). Не може да играем такава игра и в същото време само да се цункаме и близваме по бузките и да си приказваме все едно сме на официална вечеря. Сега ако някои започнат да се псуват, като каруцари ок накажете ги, ама все пак не играем sims или farmvile. С две думи цялата тая работа с гагване за най-малкото нещо е доста лицемерна, за което винаги съм бил против, вземайки предвид горните причини, които изброих.

Link to comment
Share on other sites

В класика не играя,но найстина,повече от играчите влизат за РЕЛАКС,а не да се товарят със селяни,комплексари и деца,които все още не знаят,как се псува (пресен пример: Da ti iba maik1ta).

Link to comment
Share on other sites

днес влизах,има няколко играча които псуват и си правят каквото искат ,катерят се по картите и се лигавят..Проблема е ,че и след забележка продължават да го правят

Link to comment
Share on other sites

Точно в това е проблема ,че дори помощник админите се държат арогантно понякога. Точно затова ,когато има помощник админ никой не обръща внимание на това ,защото знаят че той не може да ги банне и т.н. Относно демота или каквото и да било от помощник админи аз не съм видяла. Мисля,че много от тях не знаят за какво им е даден този пост. 

Поздрави :)

Link to comment
Share on other sites

Ами помощник админите ще си останат помощници, докато не тръгнат да действат по развитието си или не бъдат изтрити. С моя ник не влизам никога, винаги ползвам различни имена и наблюдавам доста от нещата които се случват. Видял съм доста бездействия като цяло. Отправил съм предупреждения към няколко човека от екипа именно заради тия неща. Правата са за да се ползват, а не просто да си стоят така. Просто не съумявам как при положение че в класика има почти постоянно 2ма редовни админа, те са може би през целия ден вътре и да има толкова оплаквания от сървъра. Просто не ми се връзват нещата.

Моля всички играчи да сигнализират за всякакви нарушения, било то от други играчи или от админи, всяко пуснато оплакване се проверява веднага и никой не остава ненаказан въпреки че доста от вас си мислят обратното. Но ако може без да издребнявате с неща като "тоя ми каза пиклйо", "ама аз му казах така защото той пръв ми каза грозен".Нека си помагаме взаимно и всичко ще тръгне в по-добра посока. 

 

Приятна игра.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Много добре знам какви права имат . Въпроса не е в това ,но както и да е . Относно гаг,кик и слап някой от току що сложените на пост помощник админи им отнема около 4-5 минути да вземе решение ,че трябва да гагне някой ,а слапа понякога не го използват за това,за което трябва.

 

      :girl_blum:  Десана    :girl_blum: 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Значи разбирам, че навсякъде има такива хора който се заяждат и говорят глупости но както вие така и ние имаме ангажименти и не може да седим в сървърите 24/7 разбирам че дразнят на играта но когато има админи в сървърите цари спокойствие така да се каже няма да е лошо когато засечете някой който да обижда да му направите един скриин шот да му извадите ип-то и да пуснете доклад за този играч наистина разберете че когато имаме време сме на помощ :) благодаря ви и приятна игра в сървърите на цс1.бг :) 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Съгласен съм.Децата, които псуват, като каруцари да си псуват, приятелите и родителите, тука не е площадката.Но админите, къде са? Знам, че не са на заплата, но за какво са им тези права, като не влизат ,да се грижат за сървъра и нарушителите? Доста, лоши и негативни мнения, за веригата, ще се натрупат, без администраторска намеса.Моля да се стягат, админчетата, защото лека по-лека, ще намалеят играчите, само и само поради простотиите на, някакви комплексари.Аз лично, ако бях администратор, с или без бан права, бих наказал нарушителите, с каквото мога.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...