Jump to content

Кандидатура за Админ 'Mihaela-MK'


GX*pro//.SpitFire^^C.F.

Recommended Posts

Много ми харесва едно изказване на Just me  ( Аз ще бъда лошия :Д ) ! Така че Михаела моето мнение е , че няма да се справиш !1-во в тоя сървър които искаш да си админ няма как да вземеш обективно решение ( защото се познаваш с повечето играчи) 2-ро не си редовна и влизаш от дъжд на вятър и 3-то си много избухлива на моменти . Това е моето мнение съжалявам , ако съм те обидил , но така мисля ! Твърдо Не от мен 

Link to comment
Share on other sites

Не съм те виждал да обиждаш или да навлизаш в конфликти спокойна си но от време на време ти се е случвало да избухваш редовна си но важното е един админ да си върши работата правилно мисля че и аз мога да ти гласувам доверие но ще те държа под око ;д от мен имаш ЗА! дано не ни разочароваш нас екипа от цс1.бг както и другите защото после съжаляваме че сме се доверили на някой а после ни предава! Успех  и умната :) 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Не съм ставал свидетел на случки нарушаващи реда в които и ти да си била замесена или да си създавала такива затова предполагам, че не си конфликтна личност. Не съм виждал доклади от теб затова не мога и да преценя администраторските ти умения (леко ме хитна това).
Времето прекарано в сървъра ти е добро, но е добре да се променя само на повече, а не когато получиш права да зачезнеш като някой други. Макар да не знам много за теб като човек или като играч ще се доверя на инстинкта си и на мнението на колегите ми и ще ти дам положителен вот. Надявам се да не съжалявам затова, а ти да се превърнеш в един страхотна сървър администраторка.

Послепис: Не позволявай на това, че се познаваш с повечето хора в сървъра да влия е на преценката ти. Когато някой обижда или прави не позволени неща го наказваш няма значение кой е! Защото когато оставяш хора които познаваш или там сте си близки да правят каквото си искат и да приказват каквото си искат единственият ощетен в случая ще си ти. Да си сървър администратор е една от най - отговорните и важните работи тук от нас се очаква да пазим и поддържаме реда в най - важната част от веригата - сървърите. Успех!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...