Jump to content

Кандидатура за Админ: Imp0ss!bLe ;]


Recommended Posts

Познавам те от миналата верига направил си ми добро впечатление спокоен си не обиждаш а и детръна има нужда от админи аз ще ти дам ЗА! и мисля че ще се справиш успех ! 

Link to comment
Share on other sites

Здравей! Както виждам,си пуснал кандидатура както ти казах,поговорихме си с теб по скайп разбра как стоят нещата,но може би ще се намери място и за теб в този сървър,защото има нужда от админи.

Link to comment
Share on other sites

Не знам кой си, не ми харесва това време, което си прекарал в сървъра сега, но щом си провеждал сериозни разговори с човека над мен и ти дава подобен вот значи си заслужаваш. Давам ти и моя положителен глас. Късмет!

Link to comment
Share on other sites

 Добре бе, момчета, бива ли такова нещо се питам аз? Как може да нямате собствено мнение и да се ръководите от два реда написани било то от шефа, при положение, че съществува думата "може би"? Това, че са говорили и съответно, че Валери му е обяснил накратко или нашироко как стоят нещата, не го прави "специален". Не на празно го насочва в този раздел да си опита късмета, който за жалост е малко по нисък от "кота 0".

 Обаче от друга страна, Пламене, то няма как някой да си изгради мнение за кандидата, защото е изгрял отскоро и още не е опознат достатъчно. При такива случай на непознати кандидати, без някаква кой знае каква дейност в сървърите или форума, вариантите са 3:

 

1. Заключва се темата и бум в кофата за смет.

2. Стреля се напосоки с положителен или отрицателен вот.

3. Права по усмотрение от някой главен. (само в посочения сървър)

 

Аз лично бих предложил някой да се нагърби по точка 3 и ще обясня защо:  Детръна е изолиран сървър, който не се радва особено от посещението на админи, с малки изключения разбира се, също така няма да пренебрегна и факта, че кандидатурата вероятно ще бъде отхвърлена, ако се гледат вотовете, които несъмнено до края ще са отрицателни и затова предлагам този вариант. Просто непознат човек, няма как да е одобрен по каналния ред. :)

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...