Марио Публикувано Май 7, 2016 Share Публикувано Май 7, 2016 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Май 7, 2016 Share Публикувано Май 7, 2016 Познавам те от миналата верига направил си ми добро впечатление спокоен си не обиждаш а и детръна има нужда от админи аз ще ти дам ЗА! и мисля че ще се справиш успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Май 7, 2016 Share Публикувано Май 7, 2016 Здравей! Както виждам,си пуснал кандидатура както ти казах,поговорихме си с теб по скайп разбра как стоят нещата,но може би ще се намери място и за теб в този сървър,защото има нужда от админи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Май 7, 2016 Share Публикувано Май 7, 2016 Не знам кой си, не ми харесва това време, което си прекарал в сървъра сега, но щом си провеждал сериозни разговори с човека над мен и ти дава подобен вот значи си заслужаваш. Давам ти и моя положителен глас. Късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Май 7, 2016 Share Публикувано Май 7, 2016 Ще се доверя на колегите,щом Валери ти съдейства значи имаш шанс от мен За късмет 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BatVeso Публикувано Май 8, 2016 Share Публикувано Май 8, 2016 Добре бе, момчета, бива ли такова нещо се питам аз? Как може да нямате собствено мнение и да се ръководите от два реда написани било то от шефа, при положение, че съществува думата "може би"? Това, че са говорили и съответно, че Валери му е обяснил накратко или нашироко как стоят нещата, не го прави "специален". Не на празно го насочва в този раздел да си опита късмета, който за жалост е малко по нисък от "кота 0". Обаче от друга страна, Пламене, то няма как някой да си изгради мнение за кандидата, защото е изгрял отскоро и още не е опознат достатъчно. При такива случай на непознати кандидати, без някаква кой знае каква дейност в сървърите или форума, вариантите са 3: 1. Заключва се темата и бум в кофата за смет. 2. Стреля се напосоки с положителен или отрицателен вот. 3. Права по усмотрение от някой главен. (само в посочения сървър) Аз лично бих предложил някой да се нагърби по точка 3 и ще обясня защо: Детръна е изолиран сървър, който не се радва особено от посещението на админи, с малки изключения разбира се, също така няма да пренебрегна и факта, че кандидатурата вероятно ще бъде отхвърлена, ако се гледат вотовете, които несъмнено до края ще са отрицателни и затова предлагам този вариант. Просто непознат човек, няма как да е одобрен по каналния ред. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Май 9, 2016 Share Публикувано Май 9, 2016 Отхвърлен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts