Jump to content

Оплакване от админ c(;


Guest A.DuMuTpoB

Recommended Posts

  1. Стефан

  2. c(;

Въпросния "админ" почна да обяснява на едно момче къде може да играе и къде не .. От там аз му казах че няма право да обяснява къде да играе някой ..
Link to comment
Share on other sites

Димитров аз знаех, че това искаше и за това отиде на Б... Оплакваи се аз ти казах, че има правила! Админ не съм искал да бъда и както виждаш тук не съм админ и за мен това не е важно.., а в играта да има някакъв ред и за нерваци като теб, че това го направи нарочно да дразниш и сега се оплакваш. Не случаино беше сложен малък мап при определени играчи да се играе без Б, че няма и смисъл... Ако ти е за ранка да беше казал да мина 1-ца а ти 2-ка при 3-ма играчи и Пацо каза, че е тъпо това което правиш и ти знаеш че е така! 

Link to comment
Share on other sites

Ходи се обяснявай на друг като свекърва .. Не ти е за 1-ви път да се правиш на интересен . Аз съм нервак факт е , но няма смисъл да ти е се обяснявам защото идея си нямаш какъв човек съм . Другото което е КЪДЕ ПОДЯВОЛ

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Правилата са за нормалните хора който разбират, къде да се играе дали имам смисъл и т.н. Затова има такива като мен и за съжаление като теб.

 

Спирам да пиша, има си хора тук който да преценяват.

Link to comment
Share on other sites

 

  1. Стефан
  2. c(;
  3. Въпросния "админ" почна да обяснява на едно момче къде може да играе и къде не .. От там аз му казах че няма право да обяснява къде да играе някой ..
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...