Габриел Публикувано Април 29, 2016 Share Публикувано Април 29, 2016 В тази тема искам да предложа това с kick-ването да се премахне.Сървъра е нов и все още слабо посещаван, а kick-ването на играчи не помага особено.С kick-ването на играчи губим бройка, а хората не влизат в празни сървъри. Предлагам да се направи така, че afk играчите да се местят spec. Ще кажете, че никой не иска да стои в сървър в който всички са наблюдатели, но истината е, че шанса човека отново да натисне M 1/2 е по - голям от шанса да влезе отново в сървъра. (Отделно ако се препълни с по - голям брой наблюдатели някой от админите ще се погрижи да бъдат kickнати.) Запълването на слотове е в наш плюс на този етап на развитие на сървъра.Ако се приеме това ще важи докато сървъра вдигне значително посещаемостта си. (Може да се приложи и в другите ни по - слабо посещавани сървъри). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Май 15, 2016 Share Публикувано Май 15, 2016 Твърдо съм против как като някой бъде афк и да го метка спектатор според теб по този начин дали ще могат да влизат други играчи когато сървъра бъде пълен и като админ мисля, че знаеш, стоенето спектатор не е позволено давам пример 4-ма играчи са афк и ще ги метне спектатор то така ли иначе пак трябва да бъдат кикнати ако седят много време лично мнение помислете малко според мен така си е добре Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Май 15, 2016 Author Share Публикувано Май 15, 2016 Мисля че не прочете всичко от предложението ми.Не знам защо пишеш с големи и червени букви като по принцип не съм ти направил нищо. Виждам, че няма интерес към тази тема, което ме навежда на мисълта, че сгреших с това предложение.Моля модератор или администратор да го заключи и да го прати в коша или там където ги слагате отхвърлените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts