tasi Публикувано Април 27, 2016 Share Публикувано Април 27, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.o.Y Публикувано Април 27, 2016 Share Публикувано Април 27, 2016 ама и ти не се спре да се заяждаш 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Април 27, 2016 Share Публикувано Април 27, 2016 Гледал съм как играе дори съм играл с него шанса да е Aim е никакъв (не вярвам да се опита да играе с хак след солта с, която поръси Валката сървърите) отделно той играе доста и е с добре развита раса, което му дава повече как да го кажа шанс да Ви бие доста.С това не искам да кажа, че е прав в случая. С бан е прекалил, но ако наистина си се заяждал е нормално да отнесеш бана за няколко часа. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Април 27, 2016 Author Share Публикувано Април 27, 2016 Мисля че тука ти и аз нямаме право да пишем нека главните си свършат работата Рой Гледал съм как играе дори съм играл с него шанса да е Aim е никакъв (не вярвам да се опита да играе с хак след солта с, която поръси Валката сървърите) отделно той играе доста и е с добре развита раса, което му дава повече как да го кажа шанс да Ви бие доста.С това не искам да кажа, че е прав в случая. С бан е прекалил, но ако наистина си се заяждал е нормално да отнесеш бана за няколко часа. Бана е за обида към админ никъде не съм го обидил това че за мен е аймер не мисля че заслужава бан с такава причина Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Ray_AnKiIi Публикувано Април 27, 2016 Share Публикувано Април 27, 2016 1. Благодаря момчета за подкрепата 2. tasi от една седмица ти не се спре да се заяждаш с мен, като твърдиш, че съм aim hack..казах ти да викнеш някои да ме гледа..търпях те, търпях те но днес ми писна..ти играеш HUMAN и се криеш като мишка, аз съм ти виновен за моята раса..след което последва обида от твоя страна 3. http://prikachi.com/images.php?images/491/8773491c.jpg batman мисля, че той трябва да си понесе наказанието..за да се научи 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Април 27, 2016 Author Share Публикувано Април 27, 2016 1. Благодаря момчета за подкрепата 2. tasi от една седмица ти не се спре да се заяждаш с мен, като твърдиш, че съм aim hack..казах ти да викнеш някои да ме гледа..търпях те, търпях те но днес ми писна..ти играеш HUMAN и се криеш като мишка, аз съм ти виновен за моята раса..след което последва обида от твоя страна 3. http://prikachi.com/images.php?images/491/8773491c.jpg batman мисля, че той трябва да си понесе наказанието..за да се научи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Април 27, 2016 Share Публикувано Април 27, 2016 Темата засяга него защо да не пише? Дори тук в форума доказваш, че до някъде е прав, че те е сложил да почиваш толкова време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts