Jump to content

Оплакване от "админ" //BG//GanGsteR_Smk'


sodeepinyou

Recommended Posts

Стоеше спец първият път при пълен сървър,казах ти 3 пъти да влизаш,но ти не влезне ,после почна да ми се правиш на интересен и се радвай ,че не те баннах ;) Когато и да вляза ти се заяждаш с мене , да не би внимание да ти липсва ? Аз имам демо,но е доста дълго,ако някой от по главните прояви интерес да ми пише Л.С. ,но ще види това което съм написал и тук. 

Link to comment
Share on other sites

Линковете са качени, извинявам се, нещо url ббкода не съм направил като хората.

 

За прокотола, 1 път ми каза да влеза, при следващите кикове (2 за които не пазя демота) не ми писа нищо, при самото влизане и логване в сървъра ме кикваше, после дойде и ти спектатор и докато се мъчех да ти обясня, че нямаш Н

Link to comment
Share on other sites

14. Забранява се стоенето в спектаторска позиция, когато в сървъра има админ ! Наказанието е kick/ban

А ти прочети ли си правилата? Админа точно и ясно ти е обяснил!

 

За протокола, не не съм. 

Но ако кънектна и не избера тийм, тва правило нещо няма смисъл (обезсмисля се). Другото което е, че ако играч ме е усъмнил и предпочитам собствената си преценка пред тази на даден ваш колега, не е ли мое право на избор да избера точно собственото си мнение, при положение, че не вредя на никого, нито на сървъра (като заемам важен слот (ако е пълен сървър, а на 'демотата' се вижда, че не е)) нито на дадения ви колега, тъй като е напълно възможно да съм се заблудил?

 

Много интересно правило сте сложили, сега ще проверя и за други, такива забраняващи и затрудняващи както и злепоставящи правата на вашите играчи.

Благодаря за инфото в грешка съм очевидно, но това правило само по себе си е леко безсмислено.

 

Благодаря за отделеното време, извинявам се на 'админа', темата е изчерпана и можете да я заключите.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...