sodeepinyou Публикувано Април 26, 2016 Share Публикувано Април 26, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
//BG//GanGsteR_Smk Публикувано Април 26, 2016 Share Публикувано Април 26, 2016 Стоеше спец първият път при пълен сървър,казах ти 3 пъти да влизаш,но ти не влезне ,после почна да ми се правиш на интересен и се радвай ,че не те баннах Когато и да вляза ти се заяждаш с мене , да не би внимание да ти липсва ? Аз имам демо,но е доста дълго,ако някой от по главните прояви интерес да ми пише Л.С. ,но ще види това което съм написал и тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodeepinyou Публикувано Април 26, 2016 Author Share Публикувано Април 26, 2016 Линковете са качени, извинявам се, нещо url ббкода не съм направил като хората. За прокотола, 1 път ми каза да влеза, при следващите кикове (2 за които не пазя демота) не ми писа нищо, при самото влизане и логване в сървъра ме кикваше, после дойде и ти спектатор и докато се мъчех да ти обясня, че нямаш Н Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Април 26, 2016 Share Публикувано Април 26, 2016 14. Забранява се стоенето в спектаторска позиция, когато в сървъра има админ ! Наказанието е kick/ban А ти прочети ли си правилата? Админа точно и ясно ти е обяснил! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodeepinyou Публикувано Април 26, 2016 Author Share Публикувано Април 26, 2016 14. Забранява се стоенето в спектаторска позиция, когато в сървъра има админ ! Наказанието е kick/ban А ти прочети ли си правилата? Админа точно и ясно ти е обяснил! За протокола, не не съм. Но ако кънектна и не избера тийм, тва правило нещо няма смисъл (обезсмисля се). Другото което е, че ако играч ме е усъмнил и предпочитам собствената си преценка пред тази на даден ваш колега, не е ли мое право на избор да избера точно собственото си мнение, при положение, че не вредя на никого, нито на сървъра (като заемам важен слот (ако е пълен сървър, а на 'демотата' се вижда, че не е)) нито на дадения ви колега, тъй като е напълно възможно да съм се заблудил? Много интересно правило сте сложили, сега ще проверя и за други, такива забраняващи и затрудняващи както и злепоставящи правата на вашите играчи. Благодаря за инфото в грешка съм очевидно, но това правило само по себе си е леко безсмислено. Благодаря за отделеното време, извинявам се на 'админа', темата е изчерпана и можете да я заключите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts