Габриел Публикувано Април 20, 2016 Share Публикувано Април 20, 2016 Вашето име? Габриел В. Георгиев Вашите години? 18 годишен. Местоположението Ви? Гр. Сандански. Били ли сте администратор досега? Ако " ДА " къде и за колко време? Въпроса е къде не съм бил администратор.. Местата са много ако е наложително ще ги изреждам. От колко време играете в нашите сървъри? От както съм се регистрирал. В кой от нашите сървъри искате да сте администратор? CS1.BG | WAR3RESPAWN 16lvl [sAVEXP] Прииска ми се да го на тровя от реклами където може да се рекламира, за да става меле! (Вече работя по въпроса с рекламите) По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър? На това няма как да отговоря понеже не знам как ще се развиват нещата в реалния живот, но предполагам по 2-3 часа ще мога да отделям разкъсани според зависи. Можете ли да работите в екип? Веднъж един човек ми каза нещо, което смятам, че успя да ме научи да работя в екип. А дали мога ще прецените вие. Познавате ли amx командите? По - добре от себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.o.Y Публикувано Април 20, 2016 Share Публикувано Април 20, 2016 Дано наистина си вземал поука,и евентоално ако те одобрат няма да оцапаш пак работата.Редовен си и сериозно момченцееее,гласувам пълно доверие и ти давам ДА от мен.Успех..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Април 20, 2016 Share Публикувано Април 20, 2016 (edited) Време беше да се стегнеш и да стъпиш здраво на крака,и имаш от мен положителен глас.Надявам се да не ме разочароваш отново ; ) Одобрен! Edited Април 21, 2016 by V.VaRBanoV Одобрена кандидатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts