sodeepinyou Публикувано Април 17, 2016 Share Публикувано Април 17, 2016 Здравейте, От скоро играя във вашите сървъри, предимно и главно (само) в Awp India Only честно казано. Сървъра ми харесва, няма лаг, определено можете да се похвалите с хост, тъй като дори и с моя интернет, който е доста слаб имам едно добро и неочаквано за мен fps. Та по темата, предложението ми е, да се олекоти максимално този сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodeepinyou Публикувано Април 17, 2016 Author Share Публикувано Април 17, 2016 Това е AWP_INDIA така и така мапа е уникално малък и въобще не затруднява компютрите, не мисля че трябва да се махат плугини защото въобще не го правят толкова тежък. Точно за това, че мапа е малък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Габриел Публикувано Април 18, 2016 Share Публикувано Април 18, 2016 Понеже и аз играя там съм съгласен, че трябва да се махнат някой неща и нещото, което мисля, че е излишно е quake sounds ще е добре да се премахне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Април 19, 2016 Share Публикувано Април 19, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.VaRBanoV Публикувано Април 19, 2016 Share Публикувано Април 19, 2016 Направени са леки промени,но като цяло е по-добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts