//BG//GanGsteR_Smk Публикувано Март 18, 2016 Share Публикувано Март 18, 2016 1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakondjul Публикувано Март 19, 2016 Share Публикувано Март 19, 2016 Отбелязвам, че направи това което ти бе казано.Показа активност във форума както и в сървърите.Специално мен си ме викал няколко пъти за нарушители. Продължи да си все така упорит и показа, че искаш да си част от екипа на cs1.bg Много съм доволен от поведението ти и мисля, че ще се справиш имаш моето голямо ДА! Успех. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Март 22, 2016 Share Публикувано Март 22, 2016 Когато влизам в сървъра на мен лично не ми харесва държанието ти към играчите оправи си малко поведението пусни някой доклад покажи че искаш да бъдеш от екипа ни Това е мое лично мнение нека колегите да си дадът тяхното от мен имаш НЕ за сега Успех все пак 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiiara Публикувано Март 22, 2016 Share Публикувано Март 22, 2016 Помня те още като аз станах за първи път админ в авп сервера още тогава играехме заедно.. понякога те мислех за хак ти си знаеш :Д и не съм те виждал да обиждаш викаш админи когато има хакери в сервера според мене заслужаваш един шанс другото колегите са казали горе ! от мене имаш ЗА ! УСПЕХ !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Март 22, 2016 Share Публикувано Март 22, 2016 От мене има ДА ! Мисля, че ще се справиш и успех 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
//BG//GanGsteR_Smk Публикувано Март 22, 2016 Author Share Публикувано Март 22, 2016 Викаш ме като има хакери, не ми правиш проблеми, попитах те в сървъра, но ще те попитам и тук, ако член на твоя клан нагруби играч по какъвто и да е начин, ще бъде ли наказан? Казах ти и в сървъра,ще го кажа и тук(явно не си го видял) ,когато бях админ(поддръжка) в другата верига и някой от моя клан напсува или обиди някой друг, процедирах така : гагвах го за двойно повече време и ако след това не се вразумяваше .... гонех го от клана и получаваше Бан за един ден,да си кажа честно доста такива играчи излетяха от моя клан(за съжаление имаше и доста добри играчи) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Публикувано Март 26, 2016 Share Публикувано Март 26, 2016 отговорен си и сигнализираш ако има нарушения, не съм виждал да обиждаш и да правиш лично ти нарушения и аз ще ти дам едно ДА 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Март 29, 2016 Share Публикувано Март 29, 2016 Одобрен ! Добре дошъл в екипа. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts