w33d*Pablo Escobar Публикувано Март 3, 2016 Share Публикувано Март 3, 2016 здравеите искам да пиша относно админа critix които ме гаг за думата кавал вече втори ден и не гаг само мене а много хора искам като негови шефове да се обърнете към него да се държи да положение а не да банн и гаг наред защото много от играчите в саита взеха да се ядосват за деиствията му безпричино да гаг и банн мене ме банн за 2 часа но не ми е никаф проблем за дето му казах цял живот клекнал да пикае но ще си го понеса обяснете му че думата КАВАЛ означава духов музикален инструмент а не обида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Март 3, 2016 Share Публикувано Март 3, 2016 в тоя сървър няма да играеш повече,Ако се държеше малко по възпитано и разбрано нямаше да се стигне до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteFo Публикувано Март 3, 2016 Share Публикувано Март 3, 2016 Ае немога да разбера кв'и сте вие и много ли ви порасна работата, та да казвате: В ТОЯ СЪРВЪР НЯМА ДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
w33d*Pablo Escobar Публикувано Март 3, 2016 Author Share Публикувано Март 3, 2016 браво SteFo още малко и ще почнат по 20 играча да пишат всеки ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
w33d*Pablo Escobar Публикувано Март 3, 2016 Author Share Публикувано Март 3, 2016 за такива злоупотреби с правата си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Март 3, 2016 Share Публикувано Март 3, 2016 за такива злоупотреби с правата си Ти точно недей да се обаждаш , защото си най-заядливият и дразнещ играч в сървъра. Сигурен съм , че каквото си си понесъл - е било правилното решение , даже ти е малко! - Тема , на която няма предоставени доказателства ( демо , снимков материал) не подлежи дори на обсъждане ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Critix Публикувано Март 3, 2016 Share Публикувано Март 3, 2016 Стефо,на мен работата от 15 години ми е пораснала.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V i p e R Публикувано Март 3, 2016 Share Публикувано Март 3, 2016 Само едно уточнение да попитам- думата "lainar" обидна ли е или не е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камен Публикувано Март 3, 2016 Share Публикувано Март 3, 2016 Следващия път когато смяташ да нападаш или обвиняваш някой в нещо, нека бъде придружено от съответните доказателство(за предпочитане демо, в редки случаи се допускат и снимки). Темата отива в коша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.