Jump to content

Кандидатура за администратор LadyOfTheLake


Guest LadyOfTheLake

Recommended Posts

момичето е сериозно има голяма активност в сървъра много пъти съм забелязвал да прави забележки на играчи с лошо поведение ,при поява на нарушител сигнализира на екипа и мисля че може да и се гласува доверие от мен има ДА! Успех!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Много съм доволен от нея редовна е спазва правилата прави забележки на играчи с лошо поведение като цяло мисля че ще се справи много добре от мен имаш едно голямо голямо ДА! :)Успех :P 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Е, първо мнение, регистрация от 3 дни, няма доклади, няма нищо..., спирайте се вече тези правила не са дадени да се пренебрегват постоянно. 20 човека бяха отхвърлени точно заради това, а не мисля, че съвместното съжителство с РеалмДаун и активността на госпожицата в сървъра и дава привилегия да стане част от екипа. Нито пише като е на линия, нито нищо.  Докажи се, че ставаш да изпълняваш не леката задача като админ и ще си променя мнението. На базата на тези мотиви отразени по-горе, аз ти давам НЕ.

Успех все пак.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Весо до някъде си прав, че няма доклади от скоро е регистрирана и в случея е нормално да няма и доклади, но това не значи, че няма нищо..  Въпреки това всеки изказва мнение и впечатление ако има такова за даденя човек! 

 

Моето менение е все тая, но аз казвам ЗА от гледната точка, че не един път съм играл и имам добро впечатление и мисля, че е доста разумна и може да се даде възможност. Успех! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...