Jump to content

Кандидат за админ ' SHEFA NA STYDENTSKI GRAD '


EROTIC BREAKK

Recommended Posts

Принципно не коментирам кандидатури,но ако  все още мога, бих искал да изкажа мнение за въпросната кандидатура.
Това е един от малкото играчи, които заслужават да са администратори във веригата поради доброто си възпитание и множеството часове игра. Редовен и не създаващ проблеми играч, заслужава да бъде част от екипа.
Успех :)

Link to comment
Share on other sites

Аз пиша в кандидатури, само ако познавам играча или имам някакви наблюдения към него, било то добри или лоши, защото за мен писането в кандидатури "механично"- е порочна практика, което само по себе си говори за понятието "Натиска на групата". Така, играча еротик го знам от адски много време и въпреки предивременните истории, забелязвам много добра промяна от него, в положителна насока. Разбира се не трябва да се пренебрегва факта, че всички вече сме пораснали или иначе казано- не сме такива каквито бяхме преди години. Съгласен съм също, че можеше да мина и без простотиите, които изписах, така, че да пристъпим директно към темата: От мен има ДА и мога да му пожелая само успех, постоянство и безгрешност.

Link to comment
Share on other sites

Аз също ще ти дам ДА понеже си редовен и докладваш, въпреки че е имало моменти в които не съм с админския ник и си ме обиждал. Да се надяваме, че ще се поправиш :)

 

Успех

Ако може да кажеш какво съм ти казал , защото не помня до сега да съм обиждал , но може и да е било така просто не помня . Благодаря

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...