Jump to content

Кандидатура за администратор - sLaughtereD-


sLaughtereD-

Recommended Posts

1. Младежите от всички възрастови групи са свободни да кандидатстват при нас. Но е желателно да имат 15 навършени години, за да може що годе да се разбираме като големи хора.

- Няма проблем с годините, на 16 съм.

2. Всеки кандидат трябва да има само 1 /един/ акаунт във форума.(желателно е името във форума да е същото с което играе и в сървърите на cs1.bg).

- Само 1 акаунт имам.

3.Третото правило опира до вашето поведение в сървърите,ако то е добро може да ви донесе голям успех ,е ако е лошо просто няма какво да си кажем.

- Поведението ми е добро, не съм бил гагван.

4. Четвъртoто но не последно правило е да бъдете колкото се може по-редовни както в сървърите така и във форума , за да сте в час с всичко.

- Във форума съм редовен, но не пиша често в те ите.

5. Трябва да сте играли в нашите сървъри минимум месец или да имате поне 2400 минути изиграно време ( 40 часа ).

- Само и единствено не отговарям на това изискване, но не мисля, че минутите са определящ фактор, след като имам нужните качества да бъда админ.

6. Гласове може да дават всички потребители на форума. Всеки дал вот по кандидатурата е длъжен да обоснове отговора си, независимо дали е админ , вип или обикновен потребител,всеки отговор без обосновка ще бъде приеман за СПАМ и ще бъде изтpит , както и предупреден съответният потребител!

7. Ако кандидатурата ви е била отхвърлена, то може да пуснете нова такава чак след месец, не по-рано !

8. Всеки нов администратор получава титла във форума "Помощник админ" с минимални права. Като с времето може да си спечели пълни права, като докладва за хакери.

---Да премина към основната част ---

1.

Link to comment
Share on other sites

Засичал съм те в сървъра не си ми  направил лошо впечатление не съм го виждал да обижда или нещо от сорта редовен е  мисля че

мога да ти гласувам доверие дано не ни разочароваш от мен имаш ДА!   :)

Успех! Поздрави :)

Link to comment
Share on other sites

Повече компромиси за абсолютно непознати хора няма да правим !!!

 

Хората преди теб, на които сме им правили компромиси, са били бивши наши играчи, с добро поведение, оставили в нас предишно положително впечатление. Това са хора които са се завърнали отново пак при нас. Но ти не си от тях, за това ще си спазиш всички изисквания които веригата налага.

 

Успех !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...