Jump to content

Не всяко живо е човек, и не всеки човек е жив!


Dragonspower

Recommended Posts

Докато се разглеждах във фейсбук, попаднах на тази снимчица. Гледах я доста дълго време. Почувствах се много зле, безпричинно. Въпреки, че можех да я подмина и да не си развалям настроението - аз не го направих, незнайно защо. Впечатлих се от усмивката и дълбоката радост на момиченцето, което вече има нови ботушки, с които ще стъпи върху студеният и бял снежец и няма да се засегне от неговият остър студ.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Щастието, не се описва със "share" в социалните.Тези , които споделят в социалните мрежи "щастието" си , голям процент от тях , го правят просто за показност - глад за виртуална популярност ..Ще се отклоня малко от темата - освен тях има толкова долни , гнусни и празни хора кои обиждат родителите си публично , за това как можело да им купят вещ (Iphone 5S) на стойност 1000лв - да не било 20-сти век.Нямат грам ценностна система , още по-малко не си дават сметка колко усилия и лишения е костлаво на родителите им.

В 21 век обществото е устроено така , че докато ти се поднася всичко на готово - да не оценяваш нищо, да го приемаш за даденост ,докато не дойде момент , в който губиш всичко,едва тогава оценяваш какво имаш/си имал.Рядко хората оценяват малките , но важни неща , малцинство са тези които го правят.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...