BODYROCKKc0bRaTa Публикувано Януари 10, 2016 Share Публикувано Януари 10, 2016 кратка и ясна ми е идеята и тя е да могат да номинират (nom) следващ мап само виповете и админите защо го предлагам ?! еми щото всяко плеарче дори и някого с стац 0:12 вече научи командата и номинира ...както всички знаем има ограничение за номинирането,а е ясно че примерно тва плеар-че не разбира за какво идва реч от тази игра и дава ном за едни и същи мапс ... а идеята на класика и е да има разнообразие за кеф на абсол. всички играчи еее кажете какво мислите мило семейство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonspower Публикувано Януари 10, 2016 Share Публикувано Януари 10, 2016 Заради "някакви играчи", не е честно да се ограничи на тези, които вече са се професионализирали в практиката. Против. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODYROCKKc0bRaTa Публикувано Януари 10, 2016 Author Share Публикувано Януари 10, 2016 в преносен смисъл някви играчи модератор има логика ако се замислиш поне малко моята идея ..не търси гре6ките а предимствата в кандидатурата ми ако обича6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen BELLISIMMO Prodanov Публикувано Януари 10, 2016 Share Публикувано Януари 10, 2016 Демокрация. Както казах , няма причина ние да сме нещо повече от останалите играчи че само ние да можем. Всеки номинира картата която обича да играе ,аз лично най-интересната и любима карта ми е Tuscan и винаги си го номинирам. Всеки има вкус и предпочитания, както и право на глас. Нека не забравяме че освен "един" лош мап имаме избор и на други два , все единият ще ни устрои за 30 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODYROCKKc0bRaTa Публикувано Януари 10, 2016 Author Share Публикувано Януари 10, 2016 аз те разбирам брато ... но се играят само 5-6 мапа от възможни 20 сиг .... трябва да има повече разнообразие според мен ..а не dustyaztec и след 3 мапа пак него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Януари 10, 2016 Share Публикувано Януари 10, 2016 да и аз съм съгласен с мнението на белисимо ние не сме нищо повече играчите са си свикнали с командата и би било яко всички да могат да номинират Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODYROCKKc0bRaTa Публикувано Януари 10, 2016 Author Share Публикувано Януари 10, 2016 ама не съм казал че сме нещо повече бе хора :D ще ме уморите вие .. явно не ме разбирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasi Публикувано Януари 11, 2016 Share Публикувано Януари 11, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.