Jump to content

Търсиш добър Counter-Strike със защита от SLOWHACKING?? Свали от csdownload.cs1.bg

 

Applications

Sign in to follow this  
 1. Кандидатствай за CS администратор

  Здравейте ще гледам колкото се може по кратко и ясно да обясня нещата.Всеки който желае да стане Администратор в някой от  сървърите ни трябва да спазва няколко прости правила:
   
  1. Младежите от всички възрастови групи са свободни да кандидатстват при нас. Но е желателно да имат 15 навършени години, за да може що годе да се разбираме като големи хора.
  2. Всеки кандидат трябва да има само 1 /един/ акаунт във форума.(желателно е името във форума да е същото с което играе и в сървърите на cs1.bg).
  3.Третото правило опира до вашето поведение в сървърите,ако то е добро може да ви донесе голям успех ,е ако е лошо просто няма какво да си кажем.
  4. Четвъртoто но не последно правило е да бъдете колкото се може по-редовни както в сървърите така и във форума , за да сте в час с всичко.
  5. Трябва да сте играли в нашите сървъри минимум месец или да имате поне 2400 минути изиграно време ( 40 часа ).
  6. Гласове може да дават всички потребители на форума. Всеки дал вот по кандидатурата е длъжен да обоснове отговора си, независимо дали е админ , вип или обикновен потребител,всеки отговор без обосновка ще бъде приеман за СПАМ и ще бъде изтpит , както и предупреден съответният потребител!
  7. Ако кандидатурата ви е била отхвърлена, то може да пуснете нова такава чак след месец, не по-рано !
  8. Всеки нов администратор получава титла във форума "Помощник админ" с минимални права. Като с времето може да си спечели пълни права, като докладва за хакери.

  *докладите на хакери може да пускате в тази тема. Няма да изискваме конкретен брой доклади за да получите пълни права. Кога ще ги имате ще преценим ние, важното е да показвате желание и мотивация.

  9. И последно спазвайте горепосочените правила и няма да имате никакви проблеми.
   
   Флаговете които получава всеки нов администратор са: bcein
   
  b - Слот, чрез който може да влезете в сървъра дори да е пълен
  c - Може да киквате играчи (amx_kick)
  е - Можете да Слапвате или Слейвате играчи (amx_slap, amx_slay)
  i - Всички чат команди (amx_chat) и др.
  n - Виждате чата на всички.
  Ако сте преценили, че отговаряте, и Ви устройват всички изисквания написани горе, може да кандидатствате при нас, по този образец: Как да кандидатстваме за Администратор! (ПОКАЗНО)

  Position: CS Администратор

  Number of places: 20

  Applicants: 0

  Submitted

За нас ?

СЅ1.BG e eдна oт вoдeщитe вериги в България, cвъpзaни c пoпyляpния oнлaйн шyтъp oт пъpвo лицe Соuntеr-Ѕtrіkе. При нас може да играете най-актуалните модове, и екип който винаги е готов да ви отговори на въпроси или да ви помогне с даден проблем.


placeholder

Click to connect to cs1.BG TeamSpeak Server

×